-007- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Halen fotoğraf ve bilgi yükleme işlemi devam eden site tam olarak bittiğinde 2500 kronolojik sıralı fotoğraf, 50 video, 1500 pul, anı ve anekdotlarla, akademik yazılardan oluşan daha önce yapılmamış büyüklükte bir Atatürk portalı olacak. http://www.isteataturk.com Not: Sitede ticari amaç güden herhangi bir reklam kesinlikle yer almamaktadır. Site tamamen gönüllüler tarafından yıllar süren arşiv araştırması sonucunda hazırlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harika sonunda ihtiyacımız olan bişey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 butonlar ve yazı linkleri birbirine giriyor gibi tasarım pek mükemmel değil bence. böyle bir sitenin daha minimal ama daha heybetli bir tasarımı olmalıydı 5.sınıf portal tasarımı yerine diye düşünüyorum. İçerikle ilgili bir yorum yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 siteye hawaiden biri girmiş. başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 içerik olarak tam göz atamadım nasıldır bilemiyorum ama tasarım olarak çok hoşuma gitmede malesef. google chrome ve firefox ile açtım, sayfanın soldan 3/5 inde site var sağda kalan 2/5lik kısım bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Öncelikle siteyi beğedim,derli,toplu fotoğrafları bulmak iyi olmuş ama siyah ve beyaz renk seçimi ne biliyim bana kasvetli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 evet gerçekten çok ihtiyacımız olan bişeymiş baktıkça doyururum karnımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 başlığı görünce şu aklıma geldi : İŞTE O ÜYELER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar