Uranka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Europa'nın oldukça az ping vermesi ve can sıkıntısından Europa'da Jon Schaffer (Iced Earth'ın kurucusu, gitaristi) diye bir karakter yaratmıştım. Gittim Brit Bank'a. Önce caps lock açıkken Iced Earth şarkıları yazmaya başladım. Bir yandan da lute çalıp bow yapıyorum. Bow'a defalarca basınca adam eğilip kalkarken kafa sallıyormuş gibi oluyor. :) Sonra biri geldi, istek şarkı filan verdi, Dark Saga, onu çaldım, adam para bile verdi. Sonra o gittikten sonra başka biri geldi, drums ve şu çanlardan getirmiş, adam hemen moda girdi, baktım o batteriyi aldı, çalıp durmadan kafa sallıyor. Ben de bu arada durmadan şarkı sözü yazıyorum :) Sonra bir Iron Maiden manyağı geldi, adam ezberlemiş tüm şarkıları, Prowler'la Number of the Beast'in tüm sözlerini yazdı, biz de onca dakika çalıp kafa salladık!!! Millet toplandı filan, zaten kalabalık, Brit Bank önü. Arkadan millet üstümüze invisible çekiyor, gözükmeyelim diye ama alkışlayanlar filan çıktı. Çok zevkliydi, zaten bu oyun artık anca böyle şeylerle zevkli olur bunca seneden sonra, baya güldüm :). Europa'da oynayan varsa, ben band'ı toplarım, anlaşalım isteyen olursa özel konser verebiliriz :)[signature][hline]Oh Christine on this eve I will come for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar