Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 media player .sub alyazıları açmıyor ama srt'leri açıyor. bu sorunla karşılaşan var mı?
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Seceßa said: gom player yükle olsun bitsin. gom player takılma yapıyo oynatırken sinir oldum. çok dikkatli izlersen farkedersin. ben tabi .mkv dosyasından bahsediyom.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Lopeth said: srt olarak değiştir sonlarını ? yok öyle düşündüğün gibi değil. kalıplar farklı. uzantı değiştirmekle olmuyor.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bsplayer veya vlc player tavsiye ederim
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 "Cin Ruhi" said: Lopeth said: srt olarak değiştir sonlarını ? yok öyle düşündüğün gibi değil. kalıplar farklı. uzantı değiştirmekle olmuyor. normalde .srt formatında olup .sub kaydetmiştir gıcığın biri diye dedim.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 k lite codec pack kur windows media player classic ile.
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aynı problem benim de dvd/divx playerımda var. var mıdır çözümü?
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 CaNNi said: bsplayer veya vlc player tavsiye ederim vlc player
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 paspatur said: CaNNi said: bsplayer veya vlc player tavsiye ederim vlc player vlc .mkv desteklemiyor galiba =(
Öne çıkan mesajlar