Kararti Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 burda cokgerilmis ortam biraz gulelim :) lalala ops yanlis userla msg atmisim gladric msgi atan :) [Bu mesaj Kararti tarafından 11 Temmuz 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Arkadasim burası eglence bölümü degil atılmaz bu buraya !!! bilmiyosan ören.. Bide yanlış nickle topic açma bid aha görmiim .:P Şaka bi yana bu ne yahu yarıldım burda gece vakti bizimkiler uyandı ehahahaha[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Star Wars kısmına acıcakmıssın bunu tasınmasını oneriyorum[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar