SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Zaten sonbaharda gelcem yaza biten sonbaharda başlamazmı tekrar sdfa. Bide niye garantisi olmuyo onu anlamadım, laptop, foto makinası falan onlarında mı olmuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ee abi amerikadan aldığın ürünü turkiyeye getirince neyin garantisi olcakki turkiyede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bilmemki abi. Mesela türkiyede de apple var Amerikada da. Orda garantisi devam eden şeyin mantık olarak burda da etmesi lazım gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 google sordum, bazı ürünlerde verirken bazılarında vermiyormuş. ayrıca satın alınabiliniyormuş, eğer o ürüne destek var ise. tabi almadan önce bire bir sormakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar