Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 nba de oynıyanların hepsi uzun ? nba de oynamaktan daha güzel ne warki bu dünyada ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 hollywood da actor olmak nba yde basketbol oynamaktan daha ii olurdu bence.... beni de askere almayacaklar 176 , 54 kilo askerde yığılır kalırım leşimi taşırlar :( ~zavallı ben~[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Azmodai, 30 April 2003 23:40 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 30 April 2003 23:38 tarihinde demiş ki: nba de oynıyanların hepsi uzun ? nba de oynamaktan daha güzel ne warki bu dünyada ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar playboy mansionda 1 hafta gecirmek?[hline]Hangisi daha iyi? Azmodai... [Bu mesaj Azmodai tarafından 30 April 2003 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] onların öyle bir ihtiyaçları olmaz istedikleriyle beraber olurlar genelde etraflarındabi sürü kız olur zaten. para da bol fame de. ufaklıklar istisna(iverson). nerde iverson nerde mcgrady.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 nba izlerken dünya susuo :) onu tartışmayalım şimdi. rugby de estetik yok bikere.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 1.92 yim 19 yasindayim muhahhaha....inanmayan norak a sorsun..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 anaa iversonın boy benim kadarmış nası zıplıo lam o öyle döverim ben onu :) yer çekimiyle aram hiç iyi değil valla[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 18 yaşında harbiden o kadar uzun eleman ben şahidim boyu uzun aklı.. hmm eheha :P (şaka, benden zeki adam valla)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 1.90 a falan yakın boyum 80 kilo falanım 19 yaşındayım daha uzamasam iyi olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 rugby sakat yaw. televizyonda gördüğüm bütün rugbycilerin kulağı kırık.burnu yamuk falan.olm sertlik olan sporda koruma yoksa dikkat edecen. ama nfl'dekiler öle değil walla.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 boy beyiyim[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ya manyakmısınız kardeşim amma geyik yaptınız bu kadar ciddi bi konuda :P hem size boyunuzu soran oldumu :)[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 arkadaşlar 1.88 100 kilo 15 yaş. tartişmayalim.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 yahu yukarda biri süt saglıga zararlı bi yerden sonra demis DOGRU AMA SÜT GİBİ HATUNLAR her yasta yararlı :Ç[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 hmm. ne bu şimdi? u nubi? sly sorry yapmak zorundaydim[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 napalım haketmiş yapmışsın. said: Dragonutopia, 30 April 2003 23:51 tarihinde demiş ki: 1.92 yim 19 yasindayim muhahhaha....inanmayan norak a sorsun..[hline]A little less conversation a little more action please ben 1.92 yim 16 yaşındayım ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: fizban, 30 April 2003 21:14 tarihinde demiş ki: boyu kısaltamanın bi yöntemi var mı ? ehe[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! benim babam lise yillarinda 1.95 oluyo (robert ve itu basket takiminda) ve bir yazda 17cm uzamis babaannem zamaninda "cok uzamaya basliyinca biraz durdurduk" demisti. Ilac mi ne bilemem tabi. ben de 1.84 falanim ama istedigim kadar ziplayamiyorum cok kotu : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Arcane bu arada yercekimiyle aram çok iyi. Hiç birakmak istemiyor valla beni.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ben 1.83 boyundayım ve 2 senedir hiç artmıyor. 18 den 20 ye kadar artmıyor yani hiç umutlanmayın...[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Artabilir, artmaz, insandan insana değişir öyle şeyler yaf.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 sly one at mısın sen sorması ayıp o yasta bu kadar boy nerden gelıyo oha dıyorum.. :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 benim ilkokul 1 de boyun 1.20ydi. ortaokul 1 de 1.63 dü lise sonda 1.82 di. Şimdide 1.83 2 senedir artmıyor artmasınıda istemiyorum.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 çüş ufak devemi desem yoksa deve ufakmı karar vermiyorum ufaklık ne iş bu 1.92 çüş yuh oha bış nı ohahha pek inanmaz ama olabilir diye düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ya beyler yavaşş biraz :) Hipofiz beziniz fazla mı çalışıyordur nedir?(böle topik açmayın sidik yarışına dönüyor ortam :-P )[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 yaş 18 boy 1.87 kilo 85 fln eheh[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: fizban, 30 April 2003 21:14 tarihinde demiş ki: boyu kısaltamanın bi yöntemi var mı ? ehe[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! bacak kemiklerini kırıyorlar sora kırıkları toparlayıp atıyorlar ardından kemiklerin kaynayınca böööle biraz küçülüon[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar