CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Elımde eski makinadan kalma parçalar var download makinası yapmak ıstıyorum bıtane yanlız sole bırsey mumkunmu 5+ hdd takmak ? 5-10 nekadar takılabılıyorsa ıste takılan kasalar varmı ? External ve cd ye verdıgım paralar rahatsız etmeye basladı artık boyle bır cozum bulabılırsem 10 numara olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 wumm O_o dostum artık korsanlardan almıyor kimse bişey herkesin kendi bağlantısı var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 anakartın da kaç slot varsa o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Ticarete atılmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 veyr10 said: anakartın da kaç slot varsa o kadar. Ozaman external almaya devam cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 5+ hdd ne abi ciddi misin kaç tb verin var? ney biriktiriyosun? çok merak ettim izlediğim dinlediğim oynadığım her bişeyi biriktirsem 5+ hdd'ye ihtiyacım olmaz gibi geldi bana NEYSEEEEEE baltalamayayım topicini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Film + Dizi + Belgesel başka bırsey yok ama seçmıyorum herşeyı ındırıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 napacan abi peki indirdikten sonra piyango çıktı da işi okulu bırakıp sadece dizi mi izleyeceksin böyle bi durum mu var of çok sorular sorasım geldi ya :D topic bitmiş zaten almışın cevabı ben daha soru sorarım yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 CapN said: veyr10 said: anakartın da kaç slot varsa o kadar. Ozaman external almaya devam cok tesekkurler böyle birşey yok ide kablon varsa 2 hdd bi cd rom takarsın. Sata çıkışında varsa ekstra takma şansın olur. Anakartında kaç slot varsa ne demek onu çözemedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar