CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Elımde eski makinadan kalma parçalar var download makinası yapmak ıstıyorum bıtane yanlız sole bırsey mumkunmu 5+ hdd takmak ? 5-10 nekadar takılabılıyorsa ıste takılan kasalar varmı ? External ve cd ye verdıgım paralar rahatsız etmeye basladı artık boyle bır cozum bulabılırsem 10 numara olcak
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 wumm O_o dostum artık korsanlardan almıyor kimse bişey herkesin kendi bağlantısı var sdf
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 anakartın da kaç slot varsa o kadar.
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 veyr10 said: anakartın da kaç slot varsa o kadar. Ozaman external almaya devam cok tesekkurler
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 5+ hdd ne abi ciddi misin kaç tb verin var? ney biriktiriyosun? çok merak ettim izlediğim dinlediğim oynadığım her bişeyi biriktirsem 5+ hdd'ye ihtiyacım olmaz gibi geldi bana NEYSEEEEEE baltalamayayım topicini
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Film + Dizi + Belgesel başka bırsey yok ama seçmıyorum herşeyı ındırıyorum :)
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 napacan abi peki indirdikten sonra piyango çıktı da işi okulu bırakıp sadece dizi mi izleyeceksin böyle bi durum mu var of çok sorular sorasım geldi ya :D topic bitmiş zaten almışın cevabı ben daha soru sorarım yani eheh
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 CapN said: veyr10 said: anakartın da kaç slot varsa o kadar. Ozaman external almaya devam cok tesekkurler böyle birşey yok ide kablon varsa 2 hdd bi cd rom takarsın. Sata çıkışında varsa ekstra takma şansın olur. Anakartında kaç slot varsa ne demek onu çözemedim gerçi.
Öne çıkan mesajlar