gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet denedik kızın üstüne çıkılamayacak şekilde yapmışlar farkedince ana ne güzel detay kadınları incitmiyorlar dedim sonra kız ölünce dert ettim final spo abi kızı öldürdüğünü söylememiş hiç, yeşil bir kutuya 2 papatya bırakıp gömmüş kızı ama hiç öldürdüm dememiş. oyunda biz öldürüyoruz gerçi. ilginç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sonunda biz aslında o adamın konuştuğu psikolokmuşuz kendimiz söylüyoruz hikayenin gerçeğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Oyundaki textlerin tümünün yazılı olduğu bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 var http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=276278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 gecko said: final spo abi kızı öldürdüğünü söylememiş hiç, yeşil bir kutuya 2 papatya bırakıp gömmüş kızı ama hiç öldürdüm dememiş. oyunda biz öldürüyoruz gerçi. ilginç :S asd He understands that she died, and he certainly feels at least somewhat responsible, but he doesn't recall that he murdered her. She was found in their backyard in a green package-Evidently, it was the only box large enough for use as a coffin that Jack could find. Also of note were the two flowers that he planted next to the makeshift grave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bende bitirdim güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Su oyunu adam gibi yapsalar sanitariumla kapışabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 prequel istiyoruz, kizi niye kutulamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bunların sallamasyon olabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu sevgili duygusal patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sallamasyon derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben gercek hikaye diye dusunmstum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ne diyo lan bu gecmedim. I am dissatisfied. This area below is irritatingly spacious. I think to myself that the best course of actions is to pull a lever to open the path. I am grateful to my above-average ability to work alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben çok ruhsuzum olm, başladım oyuna çat diye bitirdim, yazıları bile taa sonlarda farkettim, banane hikayeden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi oyunun tek olayı o yazılardı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 braid i de mi öyle oynadın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bikaç bölüm zorladı dayanamadım baktım konuya yardım aldım, baya güzeldi oyun thx bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Buyse said: en son bi vikingli vardı onu bitirdikten sonra tövbe ettim böyle oyunlara icebreaker benim ruyalarıma girdi o rüyamda buz kesiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 oha süper hemen bakayım o oyuna da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 oyun buysa hikaye falan yok sanirim http://www.nitrome.com/games/icebreaker/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sonunda bitti ! sadasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 oyunu duygusuzca oynuyan sen miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar