veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Aramaya inandım fakat bir başlık bulamadığım için ben açıyorum. Az önce izledim, kesinlikle izlenmeye değer bir türk yapımı. Aslında türk yapımı demek ne kadar doğru olur bilemiyorum yönetmen Ben Hopkins oyuncular türk, hikayenin geçtiği yer türkiye-doğu anadolu. Hikayeden birazcık bahsetmek gerekirse Mihram adındaki küçük "esnaf"ın (gerçi esnaf demeye bin şahit gerekir 1-2 çuval malzeme alıp gidip başka yerde satan o küçük kârlarla geçinmeye çalışan biri) mücadelesini anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bnde yeni duydum ismini çektim bi yerlerden haftasonu izlicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Beş para etmez neyini beğendin anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar