fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 votka filan sevmiyorum ben. çok karıştırıyolar alkolü. direk dayıyorum ispirtoyu süper oluyor. zahmetsiz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 CaNNi said: vaniLLe said: e soora o kadar kisitlamadan sonra, hatun niye yalan sölüyo bana ya diye agliyosunuz. alin cevabini. içemez = sevmez babuş. HAA. pardoon. sekt carpti beni bilaee. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ne kısıtlaması canım çok isterdim kız arkadaşımın alkol sever olmasını sevdiğiniz bir insanın kafasının güzel olmasından güzel bişey var mı? var, sizin de kafanız güzel olcak. oyş yani muhabbet olsun gırgır olsun her şey 3-5 kat daha güzel olur canım hemen şey yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ANAAAAAAA FEDE GELMİŞ LAN EHİRCİK HOŞGELDİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yav said: ne kısıtlaması canım çok isterdim kız arkadaşımın alkol sever olmasını sevdiğiniz bir insanın kafasının güzel olmasından güzel bişey var mı? var, sizin de kafanız güzel olcak. oyş yani muhabbet olsun gırgır olsun her şey 3-5 kat daha güzel olur canım hemen şey yapmayın yok yok ben ''icemez'' kismini, konulan bi yasak olarak algiladim. kusra bakma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kermit said: forçen sırrını öğrenebilirmiyiz ? kermit said: yani alkolü nası içi,yosun anlatırmısın genellikle evde oluyor. dolaptan çıkarıyorum tekilayı mutfağa gidip tuz limon alıyorum sonra masaya oturup şat(shot) bardağına veya normal su bardağına koyuyorum tekilayı sonra boşver lan kim uğraşıcak tuzla diyerek tuzu bırakıyorum shot yapıp limonu ağzıma tıkıyorum. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 cocukluguna inelim o zaan. seni alkolden bu kadar sogutan ne oldu? dim dim dim dim ... diririririn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 BEN ARJANTİN BARDAĞIYLA İÇİYORUM TEKİLAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 en güzel shot ayran aslıdna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 CaNNi said: BEN ARJANTİN BARDAĞIYLA İÇİYORUM TEKİLAYI kardeşimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 abi evde durduk yere alkol alayım diyince pek iyi olmuyor ben genelde yapayalnızken öylesine bira tüketeyim dediğimde sonunu zor görürüm şişenin. ama böyle mekan olsun ya da ev olsun ama insan olsum müzik olsun.. su gibi gider o zaman :v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Ben de alkol kullanamıyorum fazla. Midem dayanmıyor. Sarhoş insanlardan da tiksiniyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 forçen said: bira,votka şarapdan zaten vazgeçtim. hiç içemiyorum onları. tekila, viski içerdim onlardanda sıkıldım bitek malibu var beni anlayan. içmeyin amele gibi biraları kızmısın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 25 günde bir alkol topiği açıldığını biliyor muy dunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o zaman. joint moint desen taam dicem de. hic kafa olmayi sevmiyorum dersen, o biraz garip. hakkaten fena.. tatsiz hatta baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 fede said: 25 günde bir alkol topiği açıldığını biliyor muy dunuz? içip içip topic açanları saymıyoruz demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 blue label yollayayım sana bi tane adresi ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 vaniLLe said: o zaman. joint moint desen taam dicem de. hic kafa olmayi sevmiyorum dersen, o biraz garip. hakkaten fena.. tatsiz hatta baya. kafa olmayı seviyorum ama çok içmenin verdiği rahatsızlıktan nefret ediyorum. o yüzden tekila seviyorum zaten ama sadece tekila iç iç sıkılıyor insan bir süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 rahatsızlıktan kim zevk alır abicim ayarında içicen zaten dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 de onun dozunu ayarlamak da cok zor bazen. anca araba kullandigin zaman kendine dur diyebiliyosun, ya da cok güclü bi iradeye sahipsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ya da çok paran yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 içki içip felsefesinimi yapıyosunuz lan. içip içip kjusun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kermit yazdı bunu typodan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o değil de yılbaşı paketleri geliyor yakında negzelnegzelnegzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar