pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Hayatımın en garip mülakatına girdim bugün yahu. Şöyle sorular sordular. Abinle kavgalarınızın sebebi genelde neydi. En son ne zaman katıla katıla güldün. Hayal kırıklığına uğradığın zaman ilk verdiğin tepki ne olur. Birisi sana gelip mevcut bir kurala uymamanı söylese ve bunun şirket kararı olduğunu belirtse ne yaparsın. Babanla karşılıklı oturup içebilir misin. Hitabetinin düzgün olduğunu düşünüyor musun. 1-2 şey daha vardı ama hatırlayamadım. Resmen aptallaşmış bir şekilde çıktım odadan. O kadar ısı iletimi çalışmıştım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ısı iletimini herkes bilir. mühim olan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Ha bir de enflasyon nedir ve yüksek yargı organlarını açıkla diye sordular, neyse ki bunları sular seller gibi biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hangi firma ozelden atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Neci olarak başvurdun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Makina mühendisi, uzman yardımcısı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ahah isci degil kanka ariyo sanki adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 işçi değil çalışan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Hepsini anlıyorum da abimle kavgamdan sana ne be kadın (4 kadın 1 erkek vardı). :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 CaNNi said: işçi değil çalışan!1 hayir proleter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Abinle kavgalarınızın sebebi genelde neydi. Abim yok, kardeşim var. Benden aldığınız bilgileri bir daha okuyun.. hahayyt! En son ne zaman katıla katıla güldün. E az önce güldüm işte.. yok nasıl gülmemi kaçırdın onu çözemedim şimdi.. neyse.. Hayal kırıklığına uğradığın zaman ilk verdiğin tepki ne olur. eee.. şey, şöle ki az önce güldüğümü farketmeyince hayal kırıklığıma uğradım ve... her neyse işte.. "neyse" diyorum. üzerinde durmuyorum ben.. Birisi sana gelip mevcut bir kurala uymamanı söylese ve bunun şirket kararı olduğunu belirtse ne yaparsın. "he babam" der gene kendi bildiğimi okurum.. gerçi her konuda böle yapabiliyorum.. Babanla karşılıklı oturup içebilir misin. istersem içerim.. ama esas soru sen babamla oturup karşılıklı içebilir misin? Hitabetinin düzgün olduğunu düşünüyor musun. düzgün kelimesi orada biraz eğreti duruyor bence. iyi bir hatip olduğunu düşnüyor musun? diye sormayı denemelisin.. 1-2 şey daha vardı ama hatırlayamadım. sıkma canını.. herkesin başına gelir bu erken soru bitmesi durumu. psikolojik tamamen. O kadar ısı iletimi çalışmıştım yahu. e başka zaman inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bu sorulara cevap vererek kaybettin, esas test bu sorularin sorulmasina verecegin tepkiydi, nalaka lan konuya donelim deseydin basta is senindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 içinde bulunduğumuz bina kaç katlı? en sevdiğim mülakat sorusu. Algıyı ölçüyo güya mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar