Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bizim evin kapısının önünde dolanan bi yavru kedicik var eğer sokaktan kedi almak isteyen olursa çok güzel olur. Çok sevimli bişi. Evde kedim olmasa ben alırdım valla..[signature][hline]W.M.
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Peki alıp pet shop'a goturseniz iyi olmazmıydı hayvanı sokakta bırakmıssınız... basına bi iş gelmesin :([signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Pet shoplar veya veterinerler artık kabul etmio[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Pire neğin vardır onlarda sen en iyisi kendin bak temizle pirelerini[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt
Öne çıkan mesajlar