Daniel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Arkadaslar aldığım sistem şöyle Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2.60 GHZ 3 gb Ram 360 gb hd vs vs Ekran Kartı olarakta Ati Radeon HD 3400 Series var Şimdi bu ekran kartı nasıldır bilginiz varmı bir de ekran kartı belleginde 512 yazıyor ama 512 midir bu ekran kartı cünkü crysiste falan yüksek cözünürlükte acaip derecede takılıyodu düşük çözünürlükte bile oynayamıyodum ekran kartı almak istiyorum internette exa.com.tr diye bir adres buldum burda kartlar var ekran kartını kredi kartıyla alıcam haliyle =) 120 ye kadar falan cıkmak istiyorum bana oyun oynatıcak ekran kartı olarak ne alabilirim ? Bir de her aldıgım ekran kartı sistemime uyar mı yoksa taktıktan sonra uyum sorunu vs yaşarmıyım neye dikkat etmem gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 1gb dan asağı olmasın alacağın kart. alırken de dikkat et kenar mahalle bilgisayarcılarından alma feci dayıyorlar kazığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 exa adlı siteden alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 onboard o. crysisi acabilmene dua et. ayrica nedir bu crysis sevdasi onu da anlami$ degilim. madem yeni makine aldim, hemen crysis oynamaliyim mi? olay ne yani, beyin nasil cali$iyor, bir psikolog var mi anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 uyarmı alacagım kartlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 crysis grafik haricinde iğrenç bir oyun değmezse üzülme yani evet kenar mahalle yada 2. el ekran kartı almaya kalkma, overclock edip üst modeliymiş gibi satıyorlar 1 gb ile rahat rahat oynarsın crysis i, zaten über bir sistem çıkmadı daha ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 anakartin ne oldugunu bilmeden zor kartlarin uyup uymayacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 anakartı nasıl öğrenebilirim bi de uyup uymayacagını nasıl ögrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sisandra mı neydi öyle bir gelişmiş program var onu kurup biraz incelersen anakarta uyacak ramleri bile görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar