Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Merhaba, Babamin vefatindan sonra ona ve anneme vs ait tum banka hesaplarini kapatma temiz bir sayfa acma karari aldim (babaminkiler zaten kendisi kapaniyor da). Mali islere bundan sonra ben bakacagim icin istedigim bankada olmasini istedigim ozellikler sunlar : -Duzgun bir internet bankaciligi olsun -Hem Amerika`da hem Turkiye`de dogru duzgun kullanabilelim -Kredi karti ve ek kartlar lazim hem annemler turkiyede kullansin hem de ben yurtdisinda,internette rahat alisveris edebileyim diye. -Bir de faturalari falan otomatik odesin istiyorum. Siz tecrubelerinize gore hangi bankayi tavsiye edersiniz ? Tesekkurler.
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 akbank ya da garanti. bunlardan başka bulursan her türlü garantiyi son ihtimale al edit : başın saolsun dememişim hayvanlık edip. :( başın sağolsun
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 akbank kadar şerefsiz başka bir kurum yok bence. O yüzden uzak dur
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hsbc'den uzak dur üstad. Akbank ya da garantiyi tavsiye ediyorum.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 öncelikle başın sağolsun. tercihimi garanti'den yana kullanıyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 iş bankasının otomatik ödeme olayında memnunuz hiç sıkıntı yaratmadı hiç aksatmadılar annem az bilgisayar bilen biri (evet az, birazcık) iş bankasının internet bankacılığından memnun hatta "en kolayı o" diyor hani hsırf havale fln için değil aynı zamanda yatırım portföyünü fln da oradan düzenliyor geri kalan hususlarda aşşağı yukarı bütün bankalar aynı otomatik ödeme hususunda yapı krediden çok şikayet ediyorlar ek bilgi olarak
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kredi kartlarını kullanmıyorum ama garanti'nin internet bankacılığından memnunum.. başın sağolsun bu arada..
Joker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://www.mekanist.net/img/logos/96/banka_garanti.png bu ne biçim png. yaktın beni gugıl
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aktif olarak işbankası ve Denizbank ı kullanıyorum . Denizbank da fatura vs odemek fena kolay hemen hemen her fatura odenıyor . Kredi kartı olayları gayet guzel sanal felan hemen acıyor hemen kapatıyorsun . Aylık hesap ısletım ucretını alıyor ne yaparsan yap alıyorlar (ser...sızler) işbankası otomatık odemeler gayet guzel ıslıyor. Ama her fatura hemen odenemıyor. 2 otomatık odeme talımatına aylık ısletım ucretı almıyor.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 akbankın faillığı internetiyle sınırlı değil. uzak dur bence
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Halihazirda garanti hesabim olmasindan dolayi; internet bankaciligi da iyi duruyor,faturalari oderim yillik kart ucreti almam diyor biraz ona yaklastim ama amerikada nakit cekcegim zaman benden ekstra ucreti cok alirlar mi sagda solda garanti bulabilir miyim (new yorkta) onu dusunuyorum simdi. Bir de kredi kartiyla internetten bayagi alisveris yapicam ozellikle amerikada onlarda da derdim tasam olmaz insallah.Mesela Hsbc beni hasta etmisti dolar harcamalarimi dolar , euro harcamalarimi euro falan istiyordu en son. Ayrica bas sagligi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 En ufacık bir işlemin için 1 saat sırada kalmayı istiyorsan İş Bankası. :( Benim hizmetini beğendiğim Akbank var.
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Garantiden ve İşbankasında uzak dur. TEB ve Akbank iyi. Devlet bankalarında uzak dur vakıf halkbank. Geriye kalıyor zaten Yapı Kredi, Finansbank. Diğer küçük bankala ve katılım bankalarına bakma bile.
fenris Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mendoza said: İşbankasında uzak dur.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 finansbank ölücü çiftlik ve çifçinin dostu ziraat bankası komisyonlar, sabit ücretler en düşük hep
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Şerefsiz bir bankadır ama dünyanın her yerinde en ufak fark ödemeden paranı çekebildiğin sanırsam tek banka Citibank. İnternet bankacılığı sistemi ise aşırı basit.
spompas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Lopeth said: akbank kadar şerefsiz başka bir kurum yok bence. O yüzden uzak dur tüm bankalarla yaptıgın anlaşmalar senin/sizin yorumunuzla şerefsizdir, amma velakin akbank iyidir candır ciğerdir, hsbc den uzak dur gerisi kolay
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 garantiden uzak dur derim ben, çok şikayet var nette de forumlarda falan. İş bankasının her türlü iyi olduğunu düşünüyorum, yapıkredi de iyidir.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 finansbank ve akbank kullanıyorum iyidir ya
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 citi de amerika dolayisiyla kafama yatiyo baya bi de tum atmler birlestigine gore annemlerin gonderdigim paralari cekmesinde de bi sikinti olmaz diye dusunuyorum citinin sube sayisinin onemi yok galiba
Öne çıkan mesajlar