Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba,
Babamin vefatindan sonra ona ve anneme vs ait tum banka hesaplarini kapatma temiz bir sayfa acma karari aldim (babaminkiler zaten kendisi kapaniyor da).

Mali islere bundan sonra ben bakacagim icin istedigim bankada olmasini istedigim ozellikler sunlar :

-Duzgun bir internet bankaciligi olsun

-Hem Amerika`da hem Turkiye`de dogru duzgun kullanabilelim

-Kredi karti ve ek kartlar lazim hem annemler turkiyede kullansin hem de ben yurtdisinda,internette rahat alisveris edebileyim diye.

-Bir de faturalari falan otomatik odesin istiyorum.

Siz tecrubelerinize gore hangi bankayi tavsiye edersiniz ?
Tesekkurler.
Mesaj tarihi:
iş bankasının otomatik ödeme olayında memnunuz hiç sıkıntı yaratmadı hiç aksatmadılar

annem az bilgisayar bilen biri (evet az, birazcık) iş bankasının internet bankacılığından memnun hatta "en kolayı o" diyor hani hsırf havale fln için değil aynı zamanda yatırım portföyünü fln da oradan düzenliyor

geri kalan hususlarda aşşağı yukarı bütün bankalar aynı

otomatik ödeme hususunda yapı krediden çok şikayet ediyorlar ek bilgi olarak
Mesaj tarihi:
aktif olarak işbankası ve Denizbank ı kullanıyorum .

Denizbank da fatura vs odemek fena kolay hemen hemen her fatura odenıyor . Kredi kartı olayları gayet guzel sanal felan hemen acıyor hemen kapatıyorsun . Aylık hesap ısletım ucretını alıyor ne yaparsan yap alıyorlar (ser...sızler)

işbankası otomatık odemeler gayet guzel ıslıyor. Ama her fatura hemen odenemıyor. 2 otomatık odeme talımatına aylık ısletım ucretı almıyor.
Mesaj tarihi:
Halihazirda garanti hesabim olmasindan dolayi; internet bankaciligi da iyi duruyor,faturalari oderim yillik kart ucreti almam diyor biraz ona yaklastim ama amerikada nakit cekcegim zaman benden ekstra ucreti cok alirlar mi sagda solda garanti bulabilir miyim (new yorkta) onu dusunuyorum simdi.

Bir de kredi kartiyla internetten bayagi alisveris yapicam ozellikle amerikada onlarda da derdim tasam olmaz insallah.Mesela Hsbc beni hasta etmisti dolar harcamalarimi dolar , euro harcamalarimi euro falan istiyordu en son.

Ayrica bas sagligi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Mesaj tarihi:
Garantiden ve İşbankasında uzak dur.
TEB ve Akbank iyi. Devlet bankalarında uzak dur vakıf halkbank.
Geriye kalıyor zaten Yapı Kredi, Finansbank.
Diğer küçük bankala ve katılım bankalarına bakma bile.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

akbank kadar şerefsiz başka bir kurum yok bence. O yüzden uzak dur

tüm bankalarla yaptıgın anlaşmalar senin/sizin yorumunuzla şerefsizdir, amma velakin akbank iyidir candır ciğerdir, hsbc den uzak dur gerisi kolay
Mesaj tarihi:
citi de amerika dolayisiyla kafama yatiyo baya bi de tum atmler birlestigine gore annemlerin gonderdigim paralari cekmesinde de bi sikinti olmaz diye dusunuyorum citinin sube sayisinin onemi yok galiba
  • Yeni Oluştur...