BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Barça geçen sene ufak bir aralıkta da olsa tökezledi, Iniesta'nın yokluğunu baya aradılar o dönemde.Ayrıca Chelsea'ye astığı son dakika golü yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yahu bu oylamalarda %100 objektif olma gibi bi zorunluluk falan mı varda bu kadar buyuk sorun yaptın giggs i seçmesini insanların. bencede bu seneki 36 yaşındaki giggs in manu ya yaptığı katkı iniestanın barça ya yaptığı katkıdan daha değerli bu yuzden giggs i koydum kadroma. bunada bişi de şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yanlış yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 pardon abi senin futbolun allahı olduğunu unutmusum hemen değiştiriorm oylamamamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 cidden anlamıorm şu fanboyluk muessesesini. bi adamın yaptığı şeyi seversin falan tamam guzelde olene kadar başkalarınında senin dusuncelerini onaylaması zorunluluğunu savunmak komik gelio bana. gereksiz bi çaba yani. sırf sen "of olm cok super adam" diyince kimsenin dusunceleri değişmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben ki iniesta'dan nefret ederdim, sırf barça'da oynadığı için xavi ile daha iyi anlaşıyor diye daha iyi isimler varken (bana göre) ispanya milli takımında oynamıştı diye. ama hakkını vermek lazım adam çok imba oynadı geçtiğimiz yıl. fanboyluk meselesi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar