delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 simdi arkadaslar belirli bir tarihde ve saatte siteme girmis bir kisinin ip adresini bulmaya calisiyorum. Malesef webserverimda veya hosting firmamda istedigim saat araliginin log u yok. Acaba ne yapabilirim? Hani baska bir yol tavsiye edebilecek biri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceßa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kaç gün öncesinin ipsini istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 25 kasim tarihli girislerin ipsini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 imkansız bence reklam falan varsa sitende reklamların gösterimini loglayan bişey varsa belki ordan hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Servis saglayicina basvurmalisin. Epeyce uzun bir surenin access log'unu tutma zorunluluklari var yasal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 servis sagliyicimla gorustum sadece ogun icin tek kayit var ellerinde oda benim isime yaramiyor. Bunun baska bir yolu varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 forum ise phpbb3 tek tıkla buna imkan sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Senin ftp'inde dosya olarak yoksa, siteni olusturan yazilim tutmuyorsa, google analitics gibi birseyin sitene ekli, firmanin da elinde yoksa ne yazikki elde etmenin yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar