theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bu sene 1. ve 2. kuru bitirmiş olucam hazirana kadar (Basic 1 ve Basic 2) Yazın rusyaya gitmeye düşünüyorum yüksek ihtimal moskova, önerebileceğiniz dil şirketleri varmı bu işi ayarlayan? Veya daha önce bu şirketlerle yurtdışında herhangi bir ülkenin dil kurslarına gitmiş olanlar varmı.. Onlarda gittiği şirketlerin adını verirse rusya varmı yokmu ben incelerim. Birde sistem tam olarak nasıl oluyor süre 1-2 ay? Haftada kaç gün ders oluyor? Ne kadar yararlı oluyor gibi basit sorularıda cevaplarsanız süper olur.. Not: Yaz okuluyla birlikte orada staj yapılabilir mi? Vakit yetermi, yeterse staj ayarlanabilir kurumları bilen biri varmı (Bu biraz zor oldu ama :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 şirket adını unuttum, okul ayarlamıştı. haftada 5 gün 2 şer saat ders vardı. genelde akşam moskovayı gezmeye götürüyolardı grubu (normal gezmek, sözlük anlamıyla). 1 aylıktı. 400 euroydu fiyat da. konaklama, ders filan dahil. staj olayı olmaz zannediyorum. firmanın adını bulursam yazarım sonra. gidip gelen arkadaşlar var baya memnun kalmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 2 şer saat çok az ya.. Genelde böyle programlar 1 ay haftaiçi 5 gün günde 5-6 saat ders diye biliyorum ben ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Senle aynı durumdayım.3 aydır kursa gidiyorum , yaza kadar işte 9 ay falan olur.. Yaz olunce bi şekilde bir ya da 2 aylık bir kurs ayarlayıp yerine öğrenmece olayına giricem.. Saint - Petersburg , Moskova , Ekaterina falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bu konu ve içerikle baya ilgileniyorum. okul bitiyor bu sene ve sonra gitmeyi planlıyorum aksilik çıkmazsa. yani iyi bir şirket/kurs bişi bulursam sevinicem baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ben Ocakta şirketlere bakıp bir araştırma yapıcam ama o zamana kadar tavsiyeniz olursa onlardan başlıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar