SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 benim section 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yazılır lan ha bi de ne saçma ödev olm o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ahaha anaaa :D ben 4 yazmayı planlıorm :D siyaset okuorm bn sn? sectionu bilmiorm valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 pedomoe said: adı ya pınar ya da müge büyük ihtimalle de ortak arkadaşımız var hahaha temiz vurdum yalnız herif cevab bile veremediğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dasaaa said: yazılır lan ha bi de ne saçma ödev olm o.. yok lan çok zevkli bide gaz oldm en birinci ben olcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 pedomoe said: pedomoe said: adı ya pınar ya da müge büyük ihtimalle de ortak arkadaşımız var hahaha temiz vurdum yalnız herif cevab bile veremediğ ayça adı. nokta o konu kapandı ders konuşuorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yok ben mat bil okuyorum heralde aynı sınfta diiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 SpiderS_DangeR said: 12 puntoyla ben elle yazıorm lan sdfsdfsd ama güzel oldu he şekil yani bide o adam rahat ya ziklemez nası yazdıımızı bence ama herkese sorum elle yazıorz ddiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ilk defa gircem bu dönem derse yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 SpiderS_DangeR said: yok ben mat bil okuyorum heralde aynı sınfta diiliz cuma 3 den 6 ya işte dersim bnm sectionu hesap et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 elle yazsam 3 sayfa sürerdi heralde benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yok benimki 12buçktan 3buçuğa sen burcuyla aynı sectiondasın o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kendi yorumumuzu katmicaktık dimi? ben katmadımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 SpiderS_DangeR said: yok benimki 12buçktan 3buçuğa sen burcuyla aynı sectiondasın o zmn katıyoruz sanırım. eleştirin dedi adam iyi yada kötü işte ben yzzcam bi iki paragraf sona. burcu kim güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 zcxssfadgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yalnız katıyosak sıçtım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 önce eleştiriyi yazıp benimle paylaşmaya ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 rep veririm sana 3 kilo falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben şey yazcam coğrafya falan yalan avrasyadaki ırklar kızıl derili yada zencilerden üstündür o yüzden gelişmiştir yazcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bende öbür kısmı paylaşırım seninle? bilgi paylaştıkça çoğalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 genetik dicen yani? üstündür derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 evet ırççıyım. 1 sayfa bitti oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 zencilere haber saldım kolla götü neyse ben yatıyım bari bu saatten sonra yorum morum katamam kolay gelsin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 farinal bi isim soyisim versene faceten bakam tipine asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 eşcinsellik testi topiğini okuyup korkma benden ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar