Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Compaq laptop satilik (p4 512 ram 80gb)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Microprocessor: Intel Pentium 4 Processor 2.66GHz

Microprocessor Cache: 512KB (L2)

Memory: 512MB DDR SDRAM (2 x 256MB) at 266MHz

Memory Max: 1024MB DDR SDRAM (2 x 512MB)

Video Graphics: ATI MOBILITY RADEON (M6) 4X AGP and 3D architecture

Video Memory: 64MB DDR SDRAM (shared) (128'e artirilabilir)

Hard Drive: 80GB enhanced-IDE (toshiba)

Diskette Drive: 3.5 inch, 1.44MB

Multimedia Drive: DVD+CD-RW Combo (CD-read 24x; CD-write 8x; CD-rewrite 8x; DVD-read 8x) (sony ve 1 aylik yeni degistirdim)

Display: 15.0 inch XGA TFT

Fax/Modem: Integrated v.90/v.92 56KB modem (RJ-11 connector)

Network Card: Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN (RJ-45 connector)

Wireless Connectivity: Integrated 54g wireless LAN, Draft 802.11g standard compliant (tek tusla acip kapama)

Sound: JBL Pro Performance; Internal speakers

Keyboard: 88-key

Pointing Device: Touch Pad

PC Card Slots: One Type I/II 16-bit with support and 32-bit card bus

External Ports :

Three Universal Serial Bus (USB) 2.0
One Parallel SPP/ECP standard interface
One Serial
One PS/2 keyboard/mouse
One headphone-out
One microphone-in
One VGA (15-pin)
One TV-Out (S-video)
One RJ-11 (modem)
One RJ -45 (LAN)
One PCI (port replicator)
One IEEE 1394 (firewire)
One FIR
Infrared

Dimensions: 32.9 cm x 27.2 cm x 4.9 cm (12.96 (L) x 10.72 (W) x 1.93 (H) inches)

Weight: 7.5 lbs

Power: 90W AC adapter (3 wire)
8-Cell Lithium-Ion (4.4 Ahr)

Software
Operating System:
Microsoft Windows XP Home Edition

alette hic bir cizik veya sorun yok ustundeki etiketler bile yeni gibi duruyo yani sanirsinizki doktordan satilik...

yaninda win xp home ve compaq recovery cdlerini ve tum manuallarini da vericem.ayrica agustos sonuna kadar bedava parca garanti kapsaminda..

fiyat: $1.200[signature][hline] o_0

[Bu mesaj green_martian tarafından 03 Temmuz 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

bu da resim, 4 aylik bi resim ama aylar onu hic yipratmadi..
gerekirse yeni bi resimde koyarim daha ayrintili

[signature][hline] o_0

[Bu mesaj green_martian tarafından 03 Temmuz 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
böyle iyi bi laptop neden bu kadar ucuza satılır ki? aazımın suyu aktı[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
maalesef magazalar 10 ay taksite kadar çıkarken, peşin almak zor yani laptopu.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
Finansbank kredi kartına toshiba laptop lar peşin fiyatına 12 ay taksitle .. Ve bu dönemde laptop lar bu kadar ucuzlamışken zor gibi.. Bende de var almak isteyen olursa celeron 1.6 var. Kullanılmıyo evde duruyo..

Artık bide centrino işlemciler iyi. Hem uzun gidiyo hemde wireless var. Bende satmayı düşünüyorum p4 3.06 var. Centrino ve wireless için ama müşteri yok işte...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
centrinolar 1600 dolar ustu kdv haric rakamlarla basliyo ve cogu 256ram ve 40 gb hdd ile geliyo bunun yaninda wirelesslari b
bnm model 512 ram 80 gb ve wireless G
pesin fiyatina taksit konusuna gelince maalesef oyle bi olanak sunmama imkan yok..
2. el evet ama alette en ufak cizik bile yok alma imkani olan zaten kendi gozuyle gorur[signature][hline] o_0
Mesaj tarihi:
he bide centrinolar evet iyi ama pentium 4'ler kadar iyi performans vermiyolar
benim sattigim bilgisayar desktop bilgisayarin yerine konabilcek tipte bi laptop, ilk amaci bu.
super tasinabilir bi laptop alirsaniz performanstan kaybedersiniz, super performansli bi laptop alirsanizda tasinabilirlikten kaybedersiniz...
yoksa ekrani 12 inc'e indirip hdd'yi kucultup ram'i ve islemciyi kisip gayet guzel pil omru uzatilabilir...[signature][hline] o_0
Mesaj tarihi:
ya olay centrino az pil tuketio hakkaten..ama isin ilginci su an bi Dell laptop kullaniorum p4 var. 7 saat dayaniyo ne yaparsam yapayim ki bu bence yeterli..tabi oturup SWG oynamiyorum ama yinede iyi.. Yanliz benim bo sorum olacak..bu kadar ici iyi olan laptoplar ve hele toshibalar cok feci agir oluo..tasiamiosun..kac kilo o alet?[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 09 Temmuz 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
Yanliz benim bo sorum olacak..bu kadar ici iyi olan laptoplar ve hele toshibalar cok feci agir oluo..tasiamiosun..kac kilo o alet?

7.5 lbs yaziyo, iste bu da sanirim 3 kilo eder..
centrinolardan agir ve pil omru daha kisa buna karsin performansi daha yuksek ve diger parcalarinin kapasitesi daha yuksek...
dedigim gibi bu bir tercih meselesi; yuksek performans pilden yer ve agir olur.
yuksek tasinabilirlikte performanstan dusurur ve parcalarinin kapasitesi azalir..

ben her zaman performansi secen bi insanim sonucta albenisi olan bi alet biraz daha agir olup pilinin 1.5 saat dayanmasi benim icin sorun diil 9-10 ay boyunca sadece 3 veya 4 kez pilde kullandim aleti...[signature][hline] o_0
Mesaj tarihi:
olm daha olmadı ben aliyim lan bu laptopu senden nasıl olsa alıcam paristen , du bi gidip geliyim 7 eylüle kadar satmassan daha olmassa ben alırım ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
  • Yeni Oluştur...