bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 İnsan gözü 12 fps den sonra dalgalanmaları daha zor anlar ama bu rakam az çok değişebilir oyunda,flashda,videoda.60 fps gayet normal bi rakam oyun için 60 ile 75 arasında o kadar belli olmaz arasındaki fark baya dikkat etmek lazım anlamak için farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi öyle demeyin yav. benim gibi bazı insanlar için 1 fps oynaması bile moral bozmaya yetebiliyo. cs oynarken mesela 98 fps ye dussun bilgisayara format bile atarım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Poserlık o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 10fpsle raid yapıyorum hala =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madnex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Barathrum said: Madnex çok sağol cidden.Söylediğini yaptım ve oldu.ctrl+R yaptığımda 75 fps çıkıyor artık.60 fps arenada kahretti beni.şu an baya rahatladım :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar