Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahçeşehir Üni. - Siyaset Okulu (sertifika prog.)

yav

Öne çıkan mesajlar

Nette dolanırken gözüme çarptı. Kaliteli bir programa benziyor istanbul'da olsaydım katılmayı düşünürdüm sanırım. Paylaşayım dedim,

said:
Siyaset Okulu

Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu’nun Türkiye’de gerek ismiyle gerek formatıyla gerekse içeriğiyle bir ilk olarak düzenlediği Siyaset Okulu sertifika programı bu sene altıncı yaşını kutlarken bölümümüzün bir klasiği haline gelmiş ve büyük bir başarıyla ilerlemektedir. Her sene yaklaşık 15 hafta boyunca Cumartesi günlerinde düzenlenen bu sertifika programımızın amacı; globalleşen dünyada siyasetin ve siyasetçinin değişen profiline uyum sağlayabilmek için bugünün ve yarının liderlik adaylarını objektif bilgi ve verilerle donatmaktır.

Bu programda hedeflenen sonuç; dünden bugüne siyasetçi var etmek değil, Türkiye’nin; ekonomik, kültürel, siyasal ve diplomatik gerçeklerini gözler önüne sererek, siyasete ilgi duyan katılımcıları en üst düzeyde bilgilendirmek ve donanımlarına katkıda bulunmaktır. Hedef; Türkiye’nin geçmişten günümüze yaşanan önemli olay ve dönemlerini yalnızca teorik olarak değil, olayların sebep – sonuç ilişkilerinin, icatların içinde doğrudan bulunmuş siyasetçiler, akademisyenler, diplomatlar, ekonomistler, bilim adamları, askerler, iş adamları ve sanatçılar tarafından aktarılmasıdır.

Bilgiler şurda: http://www.bahcesehir.edu.tr/hukumetliderlikokulu/program/id/01
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
sen zaaten siyaset okulu okumuyo musun ki :p

en fazla aa bak çocuk okul hayatı boyunca seminerleri kaçırmamış falan derler daha başka işe yaramaz heralde cv açısından amma velakin güzel hoş bişi gibi gözüküyor mutlaka katkısı olur heralde sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...