DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 izmir'e satar mısın satarsan nasıl gelir? ölü piksel var mı kozmetiği ne durumda ürünün falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hiç bir sorunu yok orjinal kutusu duruyor, paketler üstüne fragile yapıştırırım yollarım ama kargocular eşek, ben sana yollamadan kargo şubesinde o günkü gazeteyle beraber resmini çekerim, bişey olursa sorumluluk kabul etmem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hmm dur bakalım para yatsın yatana kadar satmamış olursan alırım büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 25 ocaka kadar monitör bende satamam zaten, dert değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 25 ocak benim doğum günüm bana hediye et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 seni 2 gün geç yazdırdılar nüfusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Kasayi Yener'den dun aldim. Hakkatten gayet temiz, cillop gibi alet. Herhangi bir sorunu da yok. Gayet memnun kaldim, 100 puan veriyorum alici olaraktan. Yalniz akillim kendi dosyalarinin hic birini ucurmadan, butun kisisel bilgileriyle birlikte teslim etmis bana =) Filmler haricinde gordugum herseyi kurcalamadan ucurdugumu alenen beyan ederim efenim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 film derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konulu hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 di said: Konulu hepsi.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Abi sana söylemiştim anca bitti işim :), gerçi o projeleri satsaydın bilgisayarın parası çıkardı boşuna uçurmuşsun. di said: Kasayi Yener'den dun aldim. Hakkatten gayet temiz, cillop gibi alet. Herhangi bir sorunu da yok. Gayet memnun kaldim, 100 puan veriyorum alici olaraktan. Yalniz akillim kendi dosyalarinin hic birini ucurmadan, butun kisisel bilgileriyle birlikte teslim etmis bana =) Filmler haricinde gordugum herseyi kurcalamadan ucurdugumu alenen beyan ederim efenim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Eheh file recovery'ye baslayayim o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar