Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık desktop güzel sistem

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Bu fiyata yeni bi anakart yeni bi islemci yeni bide ekran karti alirim. Veya anakart alirim, ddr3'e gecerim mesela. Veyahut zaten bunlar iyiyse, hdd'leri satip SSD alirim mesela.1 milyara 2. el bilgisayar almak nekadar mantikli su dönemde cok merak ediyorum. Yani demek istedigim bu paraya zaten sifir sistem toplarsin, inanilmaz bi albenisi yok sendeki sistemin.

Bilgisayar sektöru zaten böyle. Alip kullandigindan itibaren bitmistir olay, surekli ve surekli yenisi cikiyo bir, elindekiler surekli deger kaybediyo iki, "kullanilmis" oluyolar ve garanti sureleri kisalmis oluyo uc. Sen olsan bu durumda hangisini tercih edersin? Ben olsam 800 verip ikinci el alacagima, 1000 lira verip kafadan sifir sistem toplarim yani, mantikli olanida budur.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi cevap vermek isetmiyorum saçma bi konuya dönüşüyor burası, ama kesinlikle katılmıyorum, bin lira çok bir para gibi gelebilir ama 300 liraya monitör 300 liraya adam gibi psulu kasa alınca zaten yarısından fazlası gidiyor, bilgisayar sadece ekran kartı+ram değil.

Ha 850 lira istiyorum, 1700 liraya ekimde almışım, zaten YARI FİYATI.

1000 liraya alıp 850ye satmıyorum.

Pahalı diyenlere son cevabım, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmedim der, aptal aptal yorum yapacak olanlar forumtr türevlerine bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cpu intel q8400 core 2 quad 1333 fsb 2.66mhz 385 TL
ram kingston hyperx 2X2 1066mhz dual kit 264 TL
anakart gigabyte P43-ES3G Intel® P43 104 TL
ekran kartı sapphire 3870 226 TL
psu vantec ion2 600w 150 lira

şunları alabilirim mesela uygun bir fiyat olursa. hard diskini klavye mouse unu ilerde kendin kullanırsın, monitörü de satarsın o zaman. kardeşime bilgisayar alacağız da, aklında olsun yani satamazsan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yenerk85 said:

ya şimdi cevap vermek isetmiyorum saçma bi konuya dönüşüyor burası, ama kesinlikle katılmıyorum, bin lira çok bir para gibi gelebilir ama 300 liraya monitör 300 liraya adam gibi psulu kasa alınca zaten yarısından fazlası gidiyor, bilgisayar sadece ekran kartı+ram değil.

Pahalı diyenlere son cevabım, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmedim der, aptal aptal yorum yapacak olanlar forumtr türevlerine bi zahmet.

Ben kendi fikrimi söyledim zaten, begenmedigimi ve neden begenmedigimi insan gibi acikladim, aptal aptal cevap veren sen oluyosun burda. Hayir kaldiramiyosan yada insan gibi cevap veremiyosan, acma tartismaya ozaman yada satma bilgisayarini.

Yari fiyati evet ama atiyorum 3 sene önce aldigin aletin fiyati ozaman 3 milyardi diye yine 3 sene sonra kalkip 2.5 milyara "yari fiyati iste" diye satamazsin. PIYASASI NEYSE ona göre biseye satarsin, ve bende diyorumki(kendi fikrim sahsen, alinma darilma gucenme uzulme) bilgisayarin super uber biseyi yok, BEN OLSAM bu parayi verip 2. el almazdim diyorum. Su forumda sifirdan bilgisayar alacak adam zaten toplasan %5'i gecmez.

Hadi hayirli satislar.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Yenerk85 said:

Ben kendi fikrimi söyledim zaten, begenmedigimi ve neden begenmedigimi insan gibi acikladim, aptal aptal cevap veren sen oluyosun burda. Hayir kaldiramiyosan yada insan gibi cevap veremiyosan, acma tartismaya ozaman yada satma bilgisayarini.

Yari fiyati evet ama atiyorum 3 sene önce aldigin aletin fiyati ozaman 3 milyardi diye yine 3 sene sonra kalkip 2.5 milyara "yari fiyati iste" diye satamazsin. PIYASASI NEYSE ona göre biseye satarsin, ve bende diyorumki(kendi fikrim sahsen, alinma darilma gucenme uzulme) bilgisayarin super uber biseyi yok, BEN OLSAM bu parayi verip 2. el almazdim diyorum. Su forumda sifirdan bilgisayar alacak adam zaten toplasan %5'i gecmez.

Hadi hayirli satislar.

3 sene önce alınan parça yok çarpıtma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...