Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bilgisyaarı alana aion acc hediye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chatino Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kampanya yapmışın :) bilgisayarı alana aion hediye :) Koptum ya akşam akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sattım ya aionu ondan düştüm 50 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Lescilik olmasinda, cidden bilgisayar piyasasi böyle.. Sahsen 1 milyara 800-900 liraya bu sistemi alana kadar cok daha saglam upgrade yapabilirsin o paraya.Yada sifirdan bile toplayabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ne yapabilirsin mesela daha sağlam? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bu fiyata yeni bi anakart yeni bi islemci yeni bide ekran karti alirim. Veya anakart alirim, ddr3'e gecerim mesela. Veyahut zaten bunlar iyiyse, hdd'leri satip SSD alirim mesela.1 milyara 2. el bilgisayar almak nekadar mantikli su dönemde cok merak ediyorum. Yani demek istedigim bu paraya zaten sifir sistem toplarsin, inanilmaz bi albenisi yok sendeki sistemin. Bilgisayar sektöru zaten böyle. Alip kullandigindan itibaren bitmistir olay, surekli ve surekli yenisi cikiyo bir, elindekiler surekli deger kaybediyo iki, "kullanilmis" oluyolar ve garanti sureleri kisalmis oluyo uc. Sen olsan bu durumda hangisini tercih edersin? Ben olsam 800 verip ikinci el alacagima, 1000 lira verip kafadan sifir sistem toplarim yani, mantikli olanida budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya şimdi cevap vermek isetmiyorum saçma bi konuya dönüşüyor burası, ama kesinlikle katılmıyorum, bin lira çok bir para gibi gelebilir ama 300 liraya monitör 300 liraya adam gibi psulu kasa alınca zaten yarısından fazlası gidiyor, bilgisayar sadece ekran kartı+ram değil. Ha 850 lira istiyorum, 1700 liraya ekimde almışım, zaten YARI FİYATI. 1000 liraya alıp 850ye satmıyorum. Pahalı diyenlere son cevabım, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmedim der, aptal aptal yorum yapacak olanlar forumtr türevlerine bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 monitörü satmaz mısın tek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ocak 25e kadar satılmazsa kadıköye gidip dükkanın birine satacam ölü parasına, borsapazara baktım biraz 550 dolar civarı veriyorlar, onlara kalırsam tabi monitörü satarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 said: cpu intel q8400 core 2 quad 1333 fsb 2.66mhz 385 TL ram kingston hyperx 2X2 1066mhz dual kit 264 TL anakart gigabyte P43-ES3G Intel® P43 104 TL ekran kartı sapphire 3870 226 TL psu vantec ion2 600w 150 lira şunları alabilirim mesela uygun bir fiyat olursa. hard diskini klavye mouse unu ilerde kendin kullanırsın, monitörü de satarsın o zaman. kardeşime bilgisayar alacağız da, aklında olsun yani satamazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 olur, borsapazardaki fiyatlara bak alış ve satış fiyatı arasında bişey yaparız onlara 25 ocakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Yenerk85 said: ya şimdi cevap vermek isetmiyorum saçma bi konuya dönüşüyor burası, ama kesinlikle katılmıyorum, bin lira çok bir para gibi gelebilir ama 300 liraya monitör 300 liraya adam gibi psulu kasa alınca zaten yarısından fazlası gidiyor, bilgisayar sadece ekran kartı+ram değil. Ha 850 lira istiyorum, 1700 liraya ekimde almışım, zaten YARI FİYATI. 1000 liraya alıp 850ye satmıyorum. Pahalı diyenlere son cevabım, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmedim der, aptal aptal yorum yapacak olanlar forumtr türevlerine bi zahmet. Ben kendi fikrimi söyledim zaten, begenmedigimi ve neden begenmedigimi insan gibi acikladim, aptal aptal cevap veren sen oluyosun burda. Hayir kaldiramiyosan yada insan gibi cevap veremiyosan, acma tartismaya ozaman yada satma bilgisayarini. Yari fiyati evet ama atiyorum 3 sene önce aldigin aletin fiyati ozaman 3 milyardi diye yine 3 sene sonra kalkip 2.5 milyara "yari fiyati iste" diye satamazsin. PIYASASI NEYSE ona göre biseye satarsin, ve bende diyorumki(kendi fikrim sahsen, alinma darilma gucenme uzulme) bilgisayarin super uber biseyi yok, BEN OLSAM bu parayi verip 2. el almazdim diyorum. Su forumda sifirdan bilgisayar alacak adam zaten toplasan %5'i gecmez. Hadi hayirli satislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Klavye mouse harici kasaya talibim. Ekran kartini da cikarabiliriz hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Korax said: Yenerk85 said: ya şimdi cevap vermek isetmiyorum saçma bi konuya dönüşüyor burası, ama kesinlikle katılmıyorum, bin lira çok bir para gibi gelebilir ama 300 liraya monitör 300 liraya adam gibi psulu kasa alınca zaten yarısından fazlası gidiyor, bilgisayar sadece ekran kartı+ram değil. Ha 850 lira istiyorum, 1700 liraya ekimde almışım, zaten YARI FİYATI. 1000 liraya alıp 850ye satmıyorum. Pahalı diyenlere son cevabım, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmedim der, aptal aptal yorum yapacak olanlar forumtr türevlerine bi zahmet. Ben kendi fikrimi söyledim zaten, begenmedigimi ve neden begenmedigimi insan gibi acikladim, aptal aptal cevap veren sen oluyosun burda. Hayir kaldiramiyosan yada insan gibi cevap veremiyosan, acma tartismaya ozaman yada satma bilgisayarini. Yari fiyati evet ama atiyorum 3 sene önce aldigin aletin fiyati ozaman 3 milyardi diye yine 3 sene sonra kalkip 2.5 milyara "yari fiyati iste" diye satamazsin. PIYASASI NEYSE ona göre biseye satarsin, ve bende diyorumki(kendi fikrim sahsen, alinma darilma gucenme uzulme) bilgisayarin super uber biseyi yok, BEN OLSAM bu parayi verip 2. el almazdim diyorum. Su forumda sifirdan bilgisayar alacak adam zaten toplasan %5'i gecmez. Hadi hayirli satislar. 3 sene önce alınan parça yok çarpıtma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Korax said: Yari fiyati evet ama atiyorum 3 sene önce aldigin aletin fiyati ozaman 3 milyardi diye yine 3 sene sonra kalkip 2.5 milyara "yari fiyati iste" diye satamazsin. Edit: Birde 1.5 yazacagima 2.5 yazmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 süper über imba bilgisayarım olmadığını biliyorum, aion oynamak için aldım gayet güzel oynandı, ha oyunu beğenmedim, taşınıyorum istanbuldan, yük etmek istemiyorum, ne alanı ne satanı üzecek "fair" bi ücret arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 nereye taşınıyosun yener? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 biraz kafa dinleyecem gezecem, sonra izmir ya da ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Yenerk85 said: biraz kafa dinleyecem gezecem, sonra izmir ya da ankaraoff ben de istiyorum bundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 gel bi basçı daha bulup smv yaparız senle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Kasa gitti monitör 250 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yenerk85 said: Kasa gitti monitör 250 liras'yi tanımıyorum da m de olurum v de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yanlış postu alıntıladık bi üstteki olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 2ms Dijitaldir, analog değil 1:3000 (DC) dandik 15000:1 analog contrastlarla karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar