Radiance Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 HP Compaq Presario F500 Laptop'um var eski birşey. 3 4 gün önce bir sorun başladı. Bilgisayar normal acılıyor takılma, yavaşlama vs.. performans kaybı yok. Bilgisayara reset attıgımda veya kapatıp hemen acmaya calıştıgımda acılmıyor. ekrana hiç görüntü geliyor öyle bekliyor ama calışır durumda laptop ışıklar felan yanıyor fan hafif calışıyor ( sesi az geliyor cunku ). aradan kısa bir zmaan geciyor kendini kapatıp tekrar acıyor bu böyle devam edip gidiyor. Kendim elimle 2 3 kere kapat ac yaptıgım zaman bazen acılıyor. Acılmadıgı zamanlar laptopu kapatıyorum 1 saat sonra geliyorum deniyorum ilk seferde acılıyor. Speedfan ile işlemci sıcaklıgına baktım. AMD işlemci Core sıcaklıgı 35 Derece masaüstünde. Zaten acıldıktan sonra bir sorun olmuyor kapatmak veya reset atana kadar. Batarya cıkartıp felanda denedim. Bataryalı denedim yine aynı Bios güncelledim Format attım XP'den Win7 Geçtim olmadı Win7'den XP'ye gectim yine olmadı. Hatta XP'de Windows Logosu geldikten sonra Masaüstü gelmesi yerine öyle kaldı kapatıp acmak zorunda kaldım bir kaç kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Sorun virüs kaynaklı olabilir. Ciddi bir antivirüs programıyla tarat ve eğer sorun düzelmez ise, yedek aldıktan sonra format at biosun harddiski boot etmesiyle ilgili bi sorun olabilir. harddiskte sorun olabilir yada. driverlarda bi sorun olabilir aklıma ilk bunlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ekran kartında sorun olabilir acılıyor ısıklar yanıyorda görüntümü gelmiyor? Ekran kartı olabilir eger boyleyse veya ram i sök tekrar tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Pilde de sorun olabilir pili cıkarıp adaptore bagla öyle acmayı dene bakalım nasıl bir tepki verecek Bunların hepsini denedikten sonra durumu yaz buraya bence pilden basla basitten zora dogru git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Pili denedim. Pilden değil. Ekran kartından olacagını zannetmiyorum. cunku bilgisayar normal acılmıyor şöyleki normal acıldıgında mouse ışık geliyor ama acılmadıgı zamanlar o ışık gelmiyor. yani bilgisayar duzgun calısıyorda sadece ekrana görüntü gelmiyor durumu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ramleri cıkarıp taktınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 daha içini açmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 anakartla alakalı kısa devre olabilir benzeri bana da oldu serviste anakartın bi katmanı yırtılmıs dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Hdd gitmiş olabilir. Bende de benzer problem vardı böyle olmuştu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bizde de hp laptop var, random açılıp açılmıyodu. Götürdük servise çok ısındığı için anakartta kısa devremi olmuş lehimleri mi erimiş öyle bişey. Bütün hplerde bu aşırı ısınma sorunu var dedi adam. 180 lira aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar