Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop acılmama sorunu.

Radiance

Öne çıkan mesajlar

HP Compaq Presario F500 Laptop'um var eski birşey. 3 4 gün önce bir sorun başladı.

Bilgisayar normal acılıyor takılma, yavaşlama vs.. performans kaybı yok. Bilgisayara reset attıgımda veya kapatıp hemen acmaya calıştıgımda acılmıyor. ekrana hiç görüntü geliyor öyle bekliyor ama calışır durumda laptop ışıklar felan yanıyor fan hafif calışıyor ( sesi az geliyor cunku ). aradan kısa bir zmaan geciyor kendini kapatıp tekrar acıyor bu böyle devam edip gidiyor.

Kendim elimle 2 3 kere kapat ac yaptıgım zaman bazen acılıyor.
Acılmadıgı zamanlar laptopu kapatıyorum 1 saat sonra geliyorum deniyorum ilk seferde acılıyor.

Speedfan ile işlemci sıcaklıgına baktım. AMD işlemci

Core sıcaklıgı 35 Derece masaüstünde. Zaten acıldıktan sonra bir sorun olmuyor kapatmak veya reset atana kadar.

Batarya cıkartıp felanda denedim. Bataryalı denedim yine aynı
Bios güncelledim
Format attım XP'den Win7 Geçtim olmadı
Win7'den XP'ye gectim yine olmadı.

Hatta XP'de Windows Logosu geldikten sonra Masaüstü gelmesi yerine öyle kaldı kapatıp acmak zorunda kaldım bir kaç kere
Sosyal ağlarda paylaş

Pili denedim. Pilden değil.

Ekran kartından olacagını zannetmiyorum. cunku bilgisayar normal acılmıyor şöyleki normal acıldıgında mouse ışık geliyor ama acılmadıgı zamanlar o ışık gelmiyor. yani bilgisayar duzgun calısıyorda sadece ekrana görüntü gelmiyor durumu degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...