chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ya arkadaşlar kilo almak için ne yapmam gerek bi türlü alamıorum yani kafayı yiecem ne yapsam da kilo alsam , yemek yemeyle olmuyor bunun başka bi çaresi yok mu ilaç falan :( delircem ya 5 kilo aliiim başka bişi istemiyorum :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yemek yemekle olmuyor ha? her gün yatmadan önce 1 tane ekmek ye bak bakıyım kilo alıyomusun almıyomusun... (1 tane ekmek dediğim 1 tam ekmek...)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Kilo aldığım olmuştu ama eer bi gün bi sorun olsun bi işim olsun yemek yiyemiyeyim hemen veriorum nedir bu vucutta yağ yok bu gidişle gandhi yi geçicem dediin gibi yatmadan önce bol bol yiodum midemin alabileceği kadar 1 ekmek falan filan hatta abartıodum ama baktım yine işe yarımıo :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Çok aşırı derecede kilo sorunum vardı.. (zayıftım..) gerçi halen zayıfım ama artık aşırı değil en azından... Diyetisyene gideceksin. Başka yolu yok bunun. Çok şey denedim. Adamlar işlerini biliyolar. Kombinasyonlar yaparak aldırıyorlar kiloyu... Tabi vaktin varsa salonda da çalışarak bu kilo alımını arttırabilirsin. Benim vaktim yok sadece diyetisyenin verdiği programla idare etmiştim. 3 ay falan... Yazın tekrar başlamayı düşünüyorum salon destekli... Bir diyetisyene gözükmeni tavsiye ederim... Zayıflıgın sebebi guatr falan da olabilir.. O yüzden bir takım testler uygulanacaktır. Bu testlerin ardından durumuna bakar zaten ve beslenme programını verir... Tahmin ediyorum başarılı olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 kola seviyorsan kola iç :) bir kutu kolada 40 küp şeker var..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Stephen King - Thinner al oku yeter[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 günde 1 litre kola kesin içiorumdur valla işe yaramıo nereye atıyorum yediklerimi içtiklerim bilmiorum sanal bi midem mi vardır nedir... stephen king - hmmmm bi deniiim ama acil kilo almam gerekio , o kitabı okuyup bitirene kadar baya süre geçer be :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 şu ana kadar yediklerimi içtiklerimi düşünüorum da fil olmamak için hiç bir sebep yok tek eksiğim hortumum olurdu[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 su cipsler felan da deli kilo aldırıyor chetos felan ehe :) ben mesela her gun eve geline okuldan bi paket ondan yiyip tv izlerdim baya bi kilo almıştım sonra veremedim :P neseki topladdım biraz yavas yavas duzeliyom :) tabi guatr felansa ayrı mesele bizi aşar :P :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yaw bende çok nazlıyım , cips yersem sivilce çıkar sonra kızlar beni beğenmez :-p (sanki beğeniolarda) :lol:[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 makarna falan ye hamur işleri?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yalnızlık sultanlıktır 15 yıldır mutlak monarşi ile yönetiyorum :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 valla makarna , kola , cips , mantı bunları denedim bi şeye yaramıo , kız arkdaşım çok taktığımı bu yüzden psikolojik olarak alamadığımı savuna dursun ben bu en az 5 kilo ya alacam ya alacam başka çahresi yok :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bi insan yemek yiyerek kilo alamıorum derse bence atıodur tamam herkesin bi miktar yiyecekle alacağı kilo farklıdır ancak çook yersen elbet alırsın..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 karbonhidrat ile proteinleri karışık al. Mesela kuru üstü pilav, birde yanına soğan, ekmek, azcık pul biber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ya karbonhidrat? neler içinde karbon hidrat var onları yesem bari yada günde 4 veya 5 öğün yemeğe çalışsam çok abartmış olurum?[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Abi naaparsan yap sen kilo alamassın. Ben de alamıyorum ama zayıf da deilim. Doktor metabolizman çok hızlı çalışıyo dedi o yüzden yediklerimi otursam bile rahat rahat yakıyomuşum. Tahminen senin bünye de böle. Hatta aşırı böle :P Yalnız bu noktada dikkat etmen(etmem) gereken bişey var böle metabolizma hızlı çalışınca ilerde hayvan gibi kilo alıp duba gibi olma durumları oluyo o yüzden dikkat etmek lazım. Bi süre sora duruyo mudur nedir...[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ya valla orası da öyle , 30 un dan sonra bir anda kilo alıp şişip o şekilde ölüp , öldükten sonrada tabutunu taşırken küfür yemek var tabi geyik bir yana öyle olmanında sağlık açısından zararı çok , ama insaf yani 1 hafta boyunca yatak yattığım çok yemek yediğimi hatırlarım , ne metebolizmaymış ki yakıo , gidip en iyisi bi doktor a göriniyim yada en iyisi body e gidiğim :( :( :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 abi insan kilo alamiom die üzülürmü ya ohh istedigin gibi herseyi ye ic ben 15 yasindaim mesela 1.82 boyum war 72 kilyoum ya delircem disardan bakildiinda zayif gozukuyom ama bi türlü gobekten kurtulamiom bi bokta yemiom sismanlamiim die :D keske senin gibi olsamda ne bulursam yesem heuhe[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bak şimdi ben de günde sayısız öğün yiyerek kilo almaya çalışıodum ama alamadım bi türlü.. sonunda Weight Gainer 1850 die bişe aldım 15-20 günde 3,5 kilo aldım inanamadım kendime yarım ölçek tozu yarım kilo süte karıştırıosun günde 2 kere 3 öğün arasında alıosun toplam 5 öğün yemek yemiş gibi oluosun yani.. böle 2 kiloluk kutu toz.. 80milyondu ben aldıımda caddede böyle şeyler satan bi dükkan war body building şeyleri fln da satıo.. tawsie ederim tadı da güzel, kolay gelsin :)[hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 daverc kardeş , dışardan bakıldığım zaman gandhi gibi gözüküom boyum uzun olmamasına rağmen (1,76) bana sırık diolar , orta direk şabana döndürdüler , baş parmağımla,işaret parmaığ birbirnie değiyor bileğimi çevrelediğimde hatta baş parmağım üstüne çıkıo :( bööle olmaz mı isterdin yane? acheron yaw harbi 15-20 günde 3,5 kilo!! çok iiimiş ya ben 5-8 arası kilo aliiim başka bişi istemiom zaten , cadde diosun sanırım istanbul? ben ankaradayım bea :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 wardır oralarda da illa ki o tür şeyleri satan dükkanlar ara bul sor öğren hallet işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 valla bi araştıriim , 80 milyonda pek az değilmiş ama kilo alacaksam bilgisayarı satmaya hazırım :-p[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: chagy, 01 May 2003 02:48 tarihinde demiş ki: baş parmağımla,işaret parmaığ birbirnie değiyor bileğimi çevrelediğimde hatta baş parmağım üstüne çıkıo :( bööle olmaz mı isterdin yane? :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... aynı durumdayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 eheheehe ben ama 176 , 54 kilo yum yaw 55 olunca havalara zıplıom sevincimden zaten zıplarken harcadığım efor yüzünden tekrar 54 oluyorum :-D[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar