dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hani aveada falan vardi ya yazip 500 yazip gonderiyoduk o kadar mesaj hakkimiz geliyodu. benzer bişi var mi vodafoneda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 onu avea yı satmadan önce düşünücektin. BURN HER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 olduğunu hatırlıyorumda yapmadım hiç siteden baksan mantıklı olur. 250 kontör ve üstü yükleyince 250 sms beleş bide böle indirimli listen var böle bitane onlarla 15 dakikası bir kontöre konuşuyosun. sırf bu yüzden vodafonluyum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben 100 yükledim daha dogrusu annem yüklemis sms hakki gelmedi belki kontor karsiligi alabiliyorumdur diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şu 1 Şimdi ön ödemeli Vodafone aboneleri haftada 15 kontöre,Vodafone'lulara 7 gün boyunca tam 5.000 SMS gönderebiliyor. bunun için Vodafone Süper SMS Paketi'nden yararlanmak için sen de SUPER yaz, 7123'e ücretsiz SMS gönder. bide şu var Şimdi ön ödemeli hat abonelerimiz ayda sadece 35 kontöre yurtiçi her yöne tam 3.000 SMS kazanıyor. Vodafone Cep Dolusu Mesaj'ından hemen yararlanmak için ABONE yazın, 7333'e ücretsiz SMS gönderin ve dolu dolu mesajlaşın. not: Günlük 100 sms limiti var,bana yetmez diyosan 1'i öneririm. Ayrıca 15dk 1kontor acayip imba bişey,turkcell den vazgeçme sebebim,hem hakkaride tcell çekmiyo gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 2 iyiyimis gunde 5 10 mesaj belki atiyorum ben. 100 yetmeyen mi varmis masallah ben bunu yazinca hep uye mi oluyorum 1 seferlik mi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 her ay 35 kontorun varsa yenileniyo otomatik olarak,nasıl iptal edileceği hakkında bi fikrim yok araştırırsın. edik:100 yetmiyo bana mesela,ama bi kere verdik 35 kontoru,yetirmeye çalışıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar