xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 3 ay önce aldığım n97 imi dokunmatik ekran kullanamadığım için satmak istiyorum. Hiçbir sorunu arızası çiziği yoktur. garantisi devam ediyor faturası herşeyi tam. İçinde garminxt gps gibi bir çok program var 1 tane full n-gage oyunu var. kutusunda herşeyiyle vericem eksiksiz olarak. fiyat 950 lira 0531 326 5569 [email protected] Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 neden dokunmatik kullanamadığını merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi araba kullanırken mesaj yazamıyorum bazen yanlışlıkla basıp öyle yerlere giriyorum ki anlatamam:)ama en önemli nokta benim için araba kullanırken çok dikkat dağıtması başka nedeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar