xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 az önce vistadan win 7 ye geçtim herşey çok güzel çalışıyor fakat klavyeden fn+ ses açma kapama ekran rengini azaltıp artırma gibi notebookla alakalı özelliklerden faydalanamıyorum. ne ekranda ufak gui lerden çıkıyor nede tuşlar işlevini yerine getiriyor. samsung r520 var kendi sitesinden herşeyi çekip yükledim ama bişey değişmedi.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sorunu hallettim konuyu silebilirsiniz. boşuna açtım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hrmm driveri eksik kalmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yok ati ekran kartı driverları notebooklar iiçin hala betaymış bende samsungun sitesinden daha üst versiyon diye onu çekmiştim. samsungdakini çekince düzeldi saolsun aradılar söylediler öyle bi hatamız var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ekran karti ile alakasi yok. nasil cozun anlamadim. ayni laptop var, win7 kullanirken ayni sorun bende de oldu fn tuslari icin samsung easy display manager yuklemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tesadüfen çözmüşsün yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 fn tuslarından 0 1 2 3 4 5 6 ıcın olan m j k l u ı o tuslarını calıstırayımıyorum,diger seyler icin (ses ekran parlaklıgı) fn calısıyor,ne yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 esas notebook fn tuşu sorunu fn tuşunun varlığıdır.. tam ctrl falan basıcaksın, fn ye basarsın.. büyük sorun olur. can sıkar vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar