gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Eskiden 720p lerde takılma olmadan izlerdim. Fakat bir süredir 720p izleyemiyorum takılıyor veya video oynatıcısı donuyor bilgisayar kitleniyor falan perfomans sorunu olmadığından herhalde codeclerde sorun var diyip zoom player ve k-lite codec pakedi yükledim. şimdi sorun şu, ben hep bsplayer kullanıyorum hep . ama k-lite codeci yüklediğimden beridir paso alt yazı gibi orjinal sürümü alın bunun lisansı bitti yazıyor ve yukarda elecard logosu beliriyor. 2 defa farklı codec yükledim düzelmedi. zoom player ise bazı formatları açmıyor filterden seçtiğim halde ve videoları kasıyor. gom player da aynı şekilde yazı çıkıyor. realplayer da işkence zaten. yazı çıkmayan sadece zoom player o da açmıyor niyeyse. elinde yada herhangi bir yerde full, sorun ve takılma yaşamayacağım k-lite codec pakedi var mı? varsa yüklerken nelere dikkat edeyim elimdeki windows media player hariç bütün video oynatıcılarını sileyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 normal paketi indir. yine sorun yaparsa mega codec paketini indir. bu arada eskisini kaldırıp yensini öyle yükle zaten uyarıyor seni. yine olmazsa cccp kur. tabi her seferinde gom media player classic i kullanmayı dene. hatta mediaplayer classici kullandığını yazmamışsın kullanmadıysan hiç bişeyi elleşmeden onu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Zoom Player varsa sorun yok.Bütün codeclerini sil.CCCP, quick-time alternative, real-player alternative. Bunları kur (alternative olanlar codecleri sağlayıp playerlarını kurmuyorlar.). Şuanki sistemim bu daha 1 videoda takılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 şöyle de son sürüm link verelim. http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm media player classic & mega codec pack 5.2 var bende. sorun yok şimdilik. kurcalamıyorum o yüzden. media player alt yazı hedesiilk başta sorun yaşamıştım o yüzden yaziyim; altyazı yüklemek için options > playback > output directshow video wmr9 seçip, realmedia ve quicktime video da dx 9 seçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kmplayer varken gom'du zoom'du hepisi yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 720p olayı tamam ama şu logo sorunum hala düzelmedi. yukardaki linkteki codeci indirdim güzel güzel kurdu ama sorun hala devam ediyor. aha da ss not : zoom player da da logo çıkıyor sinir oldum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 gom player (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hepsinde logo çıkıyor media player da bile, şunu bunu kullan diğerleri çöplük yazmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 neyin sürümününün bittiğini öğren o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 emredersin koçum benim bütün media playerlarda aynı logo çıkıyor ve hepsinin sürümü bitti ha ? helal olsun :D önce sen konuşmasını öğren ondan sonra buraya gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 km en iyisi mlsf :) ama ben gom kullanıyorum cünkü cok pratik menüleri kullanışı fln. cccp'yi yükle sorun kalksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 olm genco kılıklı.. neyse takıl sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 cccp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Buyse said: olm genco kılıklı.. neyse takıl sen. genco değil gecko. herşeyi öğrettim bi bunu öğretemedim sana. tamamdır cccp yi denicem biraz sonra.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 KM player ve MPC zaten kendi ic codeclerini kullanir, harici codec gerektirmez. bu nedenle cok iyiler zaten. pack yukleme olayi tarihte kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar