Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çalışan k-lite codec pakedi

gecko

Öne çıkan mesajlar

Eskiden 720p lerde takılma olmadan izlerdim. Fakat bir süredir 720p izleyemiyorum takılıyor veya video oynatıcısı donuyor bilgisayar kitleniyor falan perfomans sorunu olmadığından herhalde codeclerde sorun var diyip zoom player ve k-lite codec pakedi yükledim.

şimdi sorun şu, ben hep bsplayer kullanıyorum hep . ama k-lite codeci yüklediğimden beridir paso alt yazı gibi orjinal sürümü alın bunun lisansı bitti yazıyor ve yukarda elecard logosu beliriyor. 2 defa farklı codec yükledim düzelmedi. zoom player ise bazı formatları açmıyor filterden seçtiğim halde ve videoları kasıyor. gom player da aynı şekilde yazı çıkıyor. realplayer da işkence zaten. yazı çıkmayan sadece zoom player o da açmıyor niyeyse.

elinde yada herhangi bir yerde full, sorun ve takılma yaşamayacağım k-lite codec pakedi var mı? varsa yüklerken nelere dikkat edeyim elimdeki windows media player hariç bütün video oynatıcılarını sileyim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

normal paketi indir. yine sorun yaparsa mega codec paketini indir. bu arada eskisini kaldırıp yensini öyle yükle zaten uyarıyor seni. yine olmazsa cccp kur. tabi her seferinde gom media player classic i kullanmayı dene. hatta mediaplayer classici kullandığını yazmamışsın kullanmadıysan hiç bişeyi elleşmeden onu dene.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle de son sürüm link verelim.

http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm

media player classic & mega codec pack 5.2 var bende. sorun yok şimdilik. kurcalamıyorum o yüzden.

media player alt yazı hedesi
ilk başta sorun yaşamıştım o yüzden yaziyim; altyazı yüklemek için

options > playback > output

directshow video wmr9 seçip, realmedia ve quicktime video da dx 9 seçiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...