Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 markası vs onemli degil, hani alıp kullanmadıgınız bisi varsa talibim ben. mekanik olmayacak yalnız, elektrikli olacak. kopege alicamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bende var fiyat olarak ne düsünüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 marka model yazarsan? kosu bandının uzunluk ve genisligi onemli o yuzden soruyorum, bakicam googledan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 greenmaster easy up treadmill 830 yazıyo üstünde vallahi 2.815 e almıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu beni asar sanırım, benim aradigim 300 400 ytl lik bisi, sahibinden.com da da fiyatlar boyle. heralde seninki daha profesyonel bisi ondan fiyatı oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben de köpek için aldım gerizekalı sesi duyunca kaçmaya başladı işe yaramadı yani hehe bi dene derim önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evet bu profesyonel bir alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "Golden Virginia" said: ben de köpek için aldım gerizekalı sesi duyunca kaçmaya başladı işe yaramadı yani hehe bi dene derim önce onun yolu var, kolay degil pek ama hallederim ben :) bu arada durmuyomu hala sendeki kosu bandı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 duruyor hala da istanbuldayım ben kargo parası feci olur onun hehe. halama verdim de kullanmıyor, sorayım istersen fiyatı fln. model aklımda değil dunloptu ama. noktalama işareti koymamışım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oderim ben kargo parasini eger fiyatta anlasırsak, sorarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oki doki burdan şey ederim cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar