Seino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 fakfakfak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 şimdide esenboğada konaklıyoruz. 40 dk da burda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 cam ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ....../ .....// ..../// ...///llll ..///llllllll .....llllllll .....llllllll .....llllllll ☻/ Yukarıya Bak /▌ Arkadaşlarına Öner / Sayfamıza Destek Ver! BUGÜNKÜ HEDEF 20.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 beklemek kadar iğrenç birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Benim uçağım 4 saat rötar yaptı en son. Allahtan arkadaşımla karşılaştım da onunla oturup muhabbet ettik. Evlat acısı adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 benim uçağım 14saat rötar yaptı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben hiç uçağa binmedim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar