Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Mage & Shaman / 4/5 T9 - 4/5 T9

mdastar

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.Ayrı accountlarda bulunan (uzun süredir bende karakterler.Sorun yaşanmadı.) Mage ve Shaman'ımı satmak istiyorum ayrı ayrı.

Shaman'la başlamak gerekirse :
4/5 T9 (3x ilvl245,1x ilvl232) Enhancement. (5 parça T8.5 da bankada.U25/10 HM loot'lar da mevcut.Trinket olarak sayamadığım kadar şey var)
Full ilvl245 off-set item'lar.
Astral Walker,Salty,Starcaller**** vb Title'lar.
Chopper,Traveler's Mammoth,***Sea Turtle***
Sürüsüne bereket companion.
Gold malesef 100g kadar kaldı :/
Daha bugün ödendi 1 ay açık.
Toplamda 100'ün üzerinde 226 ilvl ve üstü itemlar bankada.
2550 SP,750 haste,%28 crit değerlerinde Resto seti (4 T8.5 bankada)
Pek iyi olmayan Elemental seti (4 T8.5 bankada)
Ironbound Proto Drake (%310)
Glory of the Ulduar Raider (10 man) için sadece Crazy Cat Lady gerekli.)

*PvP pek sevmediğimden cok da kasmadım.Ama yine de 700 Resil kadar olması gerek PvP gear'da resto olarak.

Gerçi neden saydım bunları onu da bilmiyorum :p Armory'den bakabilirsiniz istediğinize.Karakterin adı Animallover (Haomarush)

Vanilla CDKey,e-mail,SQ/A vs herşey mevcut.İkinci sahibiyim.Sorun yaşamadım şu ana kadar.Her türlü de eminim bişey olmayacağına.SS :

Fiyat : Bunca emek VE yeni patch'in gelmesine 1 hafta kaldığını varsayarak 400 TL istiyorum.Pazarlık/Trade teklif etmeyiniz.

------------------------------------
Gelelim Mage'e.Yine üstünü başını benim kastığım cok emeğim olan bir karakter.CDKey,SQ/A,Email vırt cırt mevcut.İkinci sahibiyim.Bu accountta da sorun yaşamadım hiç.

4/5 T9 (ilvl245)
700'e kadar çıkabilen Deadly/Furious karışık PvP gear.
40 adet emblem of triumph.250+ Emblem of Conquest (Pek bi işe yaramayacaklarını biliyorum maksat max bilgi vermek olsun :) )
9.5k Gold
Bir çok Trinket mevcut yine bankada.
Tribute to Skill (25 Man) tamamlanmıştır.

Diğer karakterim kadar kasamadım affola.Bu karakter bu kadar.

Yine emeğimi ve patch'in 1 hafta içinde çıkacağını bildiğimden fiyat olarak 300 TL uygun gördüm.Takas/Pazarlık teklif etmeyiniz.

Armory: Blazen - Executus
SS:

Dediğim gibi LÜTFEN takas ve pazarlık için eklemeyiniz.Sadece satılıktır.Biraz da acildir.Alana şimdiden hayırlı olsun.

MSN: [email protected]

Edit: Söylemeyi unuttum.Her iki karakteri de oyun içinde gösterebilirim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...