redst4r Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bot ile kasılmamış olması ilk şartım. Lvl45-50 civarlarında bir karakter almak istiyorum. Gorgos-Asmodian Ranger Templar Gladyator Sorcerer Chanter sınıflarında biri olabilir. Üzerindeki paranın ve itemlerin benim açımdan çok büyük bir önemi bulunmamaktadır. Tek amacım lvl kasmak ile uğraşmamaktır. Fiyat olarak: 50 Lvl bir karaktere karakterin item durumuna bağlı olarak 150 TL. Bu itemlerin durumuna ve kinah craft gibi özelliklere bağlı olarak artabilir. 45 Lvl bir karaktere 100 TL.Bu itemlerin durumuna ve kinah craft gibi özelliklere bağlı olarak artabilir. Oynama süresi kalıp kalmaması süresine bağlı olarak vereceğim ücreti arttırabilir. Belki gözden kaçmıştır diye yineleme ihtiyacı hissediyorum bot ile alakasının bulunmaması en önemli şartımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kimse level 50 karakterini 150 milyona satmaz, 150 milyon dedigin CE account parasi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redst4r Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Zegna said: kimse level 50 karakterini 150 milyona satmaz, 150 milyon dedigin CE account parasi zaten. sayın yönetici karaktere biçtiğim çıplak fiyat budur itemleri ve kinah durumu oyun süresi son fiyatı belirler. kullanılmış ce ce accountların 30 tlye satıldığını gördükten sonra bence az fiyat vermiyorum tabi bu benim görüşüm olmakla birlikte yakın zamanda 43 lvl bir karakterin 20 gün süresi var iken 110 tl ye alındığı da tarafımdan görülmüştür teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 43 ile 50 arasinda dunyalar kadar fark var. herneyse umarım bulursun ne diyim :) iyi ekipmanli 43 rangeri ben 180 ytl ye sattim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redst4r Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 güncel ve güncellendi. 150tl nin sanırım karaktere biçtiğim çıplak fiyat olduğu anlaşılamamış (yani ben anlatamamışım) bu sebeple şunu örneklemek istedim: 50 lvl üzerindeki hiç bir item yeşil ve beyaz olmayan en az 38 lvl ve üzeri seti olan 15-20m kinahı olan bir karaktere vermeyi düşündüğüm rakam 250tl dir. aynı ölçütlerde 45 lvl bir karaktere ise 200tl Gladyo en alt tercihim olup Chanter tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redst4r Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 karakter alınmıştır ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar