Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bu ramin 133 mü yoksa 100 MHZ mi olduğnu nereden anlayabilirim ? SD ramdir kendileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sisoftware sandra programıyla. "system summary" iconuna tıklayıp "chispet 1" bölümündeki "memory bus speed" satırına bakıyosun[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ram tipi rd ve 133mhz olmalı öyle hatırlıyorum. direk başlığa göre cvp vermişim kusura bakmayın ama sd ramde pc 800 varmıydı ben sırf rdlerde var sanıyordum? birde bilgisayar açılırken gösterir orada göremezsen mhz ini bios ayarları göstermeli[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 13 Temmuz 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar