kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya arkadaslar 2 gundur nonstop download ediyor hala bitirmedi yaa bu ne bicim C1 yaa, normal film falan indirirken 100+ Kb download rate varken hala C1 i indiremedi, siz nasil indirdiniz kac gunde indirdiniz :)) bende mi bi sorun var acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 250mb update , ben ilk gunu indirdim c1 e geicldigi dogal olarak yogunluk vardı hatta updateserverların bazıları coktu 8-9 saat surmustu max 8kb ile indirebilmistim[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Senin download göçmüş bence :) 9 saat bile degil max 7-8 üstüne çıkmamıştı. 3 pc de çekmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 tskler en sonunda download bitti, oyuna girdim ve cruma lvl2 de oldum bile hatta,baya guzellesmis oyun, :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piisdaman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hangi serverdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 erica dayim Aslan nickle oynuyorum cruma civarinda takiliyom ...varmi erica da oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar