mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Red said: şimdi çift yönlü ilişkilere açıkmı olacak.yoksa karı kıyafetleri giyip kaşlarını incecik yapıp totoş gibimimi konuscak ? o ibne oluyo gey değil Abilify said: Havlu said: bir arkadasim gay olmayi dusunuyor Ahahahaha bu arkadas olayına çok gülüyorum ben. ehehe biliriz öyle bi arkadasımın sorunlarını zhezhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o ibne olmuyor. ibne dediğin adam senin benim gibi adam ama kadına değil adama takmak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 travesti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 komple aldırıyor o. aldırmayıp işe çıkanlar var meslek etiği açısından ayıplıyoruz kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: team clothtan bile kötü takım elbise diye kullandıydı ismi lazım değil birisi ahahaha team cloth ne ya ahahsdasd mukemmel bi insanmis kim dediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Marty said: kermit said: team clothtan bile kötü takım elbise diye kullandıydı ismi lazım değil birisi ahahaha team cloth ne ya ahahsdasd mukemmel bi insanmis kim dediyse f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mulgear6 said: Red said: şimdi çift yönlü ilişkilere açıkmı olacak.yoksa karı kıyafetleri giyip kaşlarını incecik yapıp totoş gibimimi konuscak ? o ibne oluyo gey değil Abilify said: Havlu said: bir arkadasim gay olmayi dusunuyor Ahahahaha bu arkadas olayına çok gülüyorum ben. ehehe biliriz öyle bi arkadasımın sorunlarını zhezhe Gncelde konunun yanında nikini görünce gaylik hakkında blgi vermeye geldin sanmıştım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 senin gibi bi otorite varken bana söz düşmez deneyimlerini anlatsan sen zaten patinin database i çöker 30 ciltlik roman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gay olursa ve bunu ispatlarsa, bir iki de şahit bulursa rahatlıkla avrupa ülkelerinden falan vatandaşlık talep edebilir, toplumsal baskı insan hakları muhabbetine. prosedürleri bir arkadaşım sizin yerinize yapabilir 600 lira gibi bi ücreti var bunun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bikaç tane sahte şahit bulsam ki patiden gönüllü çıkar, gayim diyip kaçabilirim yani? Hmm.. Naaays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sahte şahide gerek yok biliyoruz hepimiz =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mulgear6 said: senin gibi bi otorite varken bana söz düşmez deneyimlerini anlatsan sen zaten patinin database i çöker 30 ciltlik roman olur Liv Tyler'a şaşı diyerek zaten kaybettin bütün erkekliğini dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mulgear6 said: sahte şahide gerek yok biliyoruz hepimiz =)))) Yirim =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nileppezdel said: mulgear6 said: senin gibi bi otorite varken bana söz düşmez deneyimlerini anlatsan sen zaten patinin database i çöker 30 ciltlik roman olur Liv Tyler'a şaşı diyerek zaten kaybettin bütün erkekliğini dostum şaşı, arkadasım ne yani şaşı işte çirkin de trollleme amaçlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nileppezdel said: mulgear6 said: senin gibi bi otorite varken bana söz düşmez deneyimlerini anlatsan sen zaten patinin database i çöker 30 ciltlik roman olur Liv Tyler'a şaşı diyerek zaten kaybettin bütün erkekliğini dostum OHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nileppezdel said: mulgear6 said: sahte şahide gerek yok biliyoruz hepimiz =)))) Yirim =)))) go be gay somewhere else Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 benim kedim kadar şaşı olmasa da şaşı işte töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mulgear6 said: nileppezdel said: mulgear6 said: sahte şahide gerek yok biliyoruz hepimiz =)))) Yirim =)))) go be gay somewhere else You've got some place in mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oo sevgili kavgası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mulgear6 said: benim kedim kadar şaşı olmasa da şaşı işte töbe töbe Buna şaşı diyen ölsün yav git böyle güzellik olamaz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mulgear6 said: benim kedim kadar şaşı olmasa da şaşı işte töbe töbe Şaşı maşı gideri var.bu mesajla gay olmadığımı beyan etmiş bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 armudun sapi üzümün copu ok de cüs ama livcigim yonetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar