St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bamer Academy ICEP WORLD’ ün katkılarıyla; Eskişehir’e geliyor! Uluslararası Geçerliliği Olan 4 Farklı Sertifikalı Eğitim Programı 1) ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi 2) ISO 19011:2002 Kuruluş İçi Kalite Tetikçisi 3) Hedeflere Yönetim 4) Müşteri Memnuniyeti İş hayatınız için iyi bir yatırım olacak bu fırsatı, sakın kaçırmayın! 5 – 6 ARALIK 2009 Eğitim Süresi: 16 Saat Ücret: 100 TL Yer: Anadolu Üniversitesi, Kongre Merkezi – Kırmızı Salon Bilgi ve Kayıt: ICEP WORLD Yurt Dışı Eğitim İ. İnönü Cad. Gül apt. No: 58/8 Eskişehir Tel: 0222 233 63 22 --------------------------------------------------------------- Selamlar.Arkadaşımın facebookun a böle bi ilan gelmişte ben hiç anlamıyorum buraya bi sormamı istedi nedir ne değildir bilen var mı alınırsa bi işe yarar mı yoksa şişirmişler mi?Hangi bölümler için fayda sağlar?16 saatlik bi programla 4 sertifika sahibi olmak bana çok uyduruk gibi geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 St_Dreamer said: 1) ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi 2) ISO 19011:2002 Kuruluş İçi Kalite Tetikçisi bu ikisi iyi aslında hani sırf bu ikisi için 100 tl verilir ama hepsi birden 100 tl değil gibi her biri 100 er tl miş gibi duruyor zaten 3 ve 4 numaralı maddeler sektörel olarak değişiyor muhtemelen genel olarak bilgilendirme üzerinedir. esasında 2 günlüğüne eskişehire gitsem mi acaba diye düşünmüyor da değilim bana yatak açabilrecek pati var mıdır ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ha bu arada 1 ve 2. maddeler oturup kitapdan vs çalışılarak da ulaşılaiblir bilgiler de bu program daha ziyade "tek başıma çalışamam zorlanırım grup semnineri lazım bana" diyenler için sonuçta "bugün 100 tl yi nerelere harcıyorum?" diye kendine sormak lazım mesela ben fasfood restoranlarına kaptırıyorum 100 lirayı (ciğerlerine yapışsın fitil fitil burunlarından gelsin dinimiz amin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 neki bu? mühendis adamın işine yarar mı? yararsa gideyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bi kaç yaş büyük olsam atlar giderdim valla hem eskişehire gezmeye gidicem bir gün mutlaka, tek taşla iki kuş vurmuş olurdum böylece ama daha bi işime yaramaz herald. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar