Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Selam, yahu adsl aldık ondan mı başıma geldi bunlar ne anlamadım :) Önceden ne güzel paşa paşa 300 ping ile (dial-up) oyarken adsl aldık. oh ne güzel bağlantım hızlanacak derken cs yi yeniden kurdum.. fakat bağlantımda problem vardı, loss vardı(30-40) ping yüksekti.oynayamadım.. ama yapacak başka şeyler de vardı üstelemedim.. bugün ise canım çok sıkılıyordu dedim cs yi kurayım.. ama kurdum sorun daha da azmıştı. hiç hareket edemiyorum. sonunda da kopuyordum.. pingim 3000 fln oluyordu.. sonra bir ping atayım dedim ve ne göreyim; "66" !! e o zaman bu sorun neden oluyordu acaba=?[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 rate ayarlarındandır büyük ihtimalle. default ayarda kalmaları ii olur. cl_updaterate 20, cl_cmdrate 30, rate i de 5000 yap[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yok ya o ayarlara baktım zaten default imiş.. ama sorunum hala çözülmedi, servera fln bağlanırken çok iyi hızlı ama sonra batıyor.[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar