Daniel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 özelden ararsan kimse caldırmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 biz arkadaşla iddaya girdik. şimdi numaramı özel yapacam. listedeki herkesi çaldıracam. kesin ben olduğumu tahmin edip biri beni çaldırır dedim. kaybettim. kolasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 leb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Daniel said: özelden ararsan kimse caldırmaz tabi Ohaa dimi sağol, bende ne alaka lan diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Arma said: biz arkadaşla iddaya girdik. şimdi numaramı özel yapacam. listedeki herkesi çaldıracam. kesin ben olduğumu tahmin edip biri beni çaldırır dedim. kaybettim. kolasına Gaz vermek icin soylemiyorum ama kimse seni sevmiyor galiba. Hani bence bi dusun boyle yasamanin ne anlami var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Daniel said: özelden ararsan kimse caldırmaz tabi memleket nere müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar