commendatore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sizde 8 çekirdeklimi yoksa 4 çekirdekli işlemci aliyim hangisi daha iyidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 4 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 http://www.aycekirdegi.com/ar/image1/urunler/cekirdek.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 komik olmaktan uzaksın. 4 çekirdek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 4 çekirdekli derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 çiğdemli al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 oha 8 var mı cidden. vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 8 varken niye 4 ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 8 işlemciyle 4 işlemci arasında çok spesifik şeyler hariç perfermons farkı olmadıgı icin olmasın sakın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Gaap cok agresifsin olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ttnete kızgınım paticikten cıkarıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 6 çekirdek çıkıyor. Über diolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 pentium dört al çok cigaherzli onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Gaap said: 8 işlemciyle 4 işlemci arasında çok spesifik şeyler hariç perfermons farkı olmadıgı icin olmasın sakın o? Tamamda ben basit bi soru sordum. Ttnet 'e kızdıysan ara teknik servisi ana avrat küfür et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 100 çekirdekli çıkıyor siz hala 4te 8desiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Pluton said: Gaap said: 8 işlemciyle 4 işlemci arasında çok spesifik şeyler hariç perfermons farkı olmadıgı icin olmasın sakın o? Tamamda ben basit bi soru sordum. Ttnet 'e kızdıysan ara teknik servisi ana avrat küfür et teybe kaydediyorlar ya ttnette sonra dava açarlarsa gg oluyorsun falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yanılıyor olabilirim. Sen araştır ama. 8 çekirdekten kastın eğer i7 serisi ise, gerçek 8 çekirdek değiller diye biliyorum. Bir zamanlar Pentium 4'te de çıkarttıkları Hyper Threading teknolojisi ile sanal çekirdekler var (diye biliyorum). p4'ün Hyper threading işlemcileri çok aşırı ısınma problemini de beraberinde getirmişlerdi. Umarım i7 de de ayını sorun yoktur. Çünkü ben de almak istiyorum yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ne iş için kullanacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 core7i 4 cekirdekli, fakat HT teknolojisini kullaniyor, sana 8 cekirdegi var. bence guzel islemci cekirdek sayisi hersey degil, HT teknolojisi gayet kullanisli, zaten ucuz ama cok islem yapan, gomulu teknolojilerinde cokca kullanilan teknolojilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar