yves Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 öncesini bilirmisiniz sadece cry for the moon die bi şarkılarını dinledim vokal büyüledi beni..:)RTNa da katılmışlar bu sene..zaten fazla bi gçmileride yok sanırım.. iki albüm oda single falan baya az şarkıları var..[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 valla dinleyenler baya güzel dio. DAha dinlemedim, RTN ye gittim fakat gece showuna çıkacaklardı pain of salvationdan sonra çıktılar 2 ye doğru , kalamadım o saate kadar eve döndüm. O yüzden Simone u göremedik :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 1 albümleri var galba şuana kadar çıkmış olan. Onu dinledim baya güzel şarkılar var. Rtn de ben de izleyemedim gıcık oldum. Ama gösterdiler ki iyi bir gruplar ve yükselecekler. Bunun için de onları gelecek seneler içinde tekrardan türkiyede görebiliriz. O sefer için şimdiden hepinizin önünde söz veriyorum, konser sabah 6 da olsa yine kalıp izlicem. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bende var orjinal albumleri..super bi grup bence..simone mezo soprano sesi ile jansenin gruntlari birlesince cok guzel oluyor.gayet guzel bir muzik ve beni gayet gaza getirio..baterinin de twin pedallari kafa sallamanizi sagliyo..gercekten guzel grup.. Epica - Sensorium Epica - Facade Reality bunlari bir dene[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? [Bu mesaj Gilean tarafından 12 Temmuz 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Simoneeeeee. süper hatunlu grup bunlar siteleri www.epica.nl (hollandalı) albümleri the phantom agony 2004 çıkışlı vokal 85 doumlu simone simons, ayrıca yan erkek vokalleri de çok deişik oktavlara çok ii atlıo çok ii eşlik edio aşkıma. RTNde mükemmeldiler çok severim ben bu grubu rtnden önce de hastaydım. ilk albumdeki parçaları: 01 - adyta 02 - sensorium 03 - cry for the moon 04 - feint 05 - illusive consensus 06 - facade of reality 07 - run for a fall 08 - seif al din 09 - the phantom agony the phantom agony, sensorium, illusive censensus, facade of reality ilk önerilerim, dierleri de mükemmel hele o phantom agonynin başındaki fısıltılar nedir öle ya, still exist?[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ayrıca bunlar tüm üyeleri nightwish fanı, özelikle simone, tahmin de edilmiştir, ama onlardan farklı daha fazla brutal vokal var yanda. ayrıca klavyeye de dikkat. rtnde de ufak bi şovumsu yapmıştı, güzeldi.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Öne çıkan mesajlar