huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Var mıdır bu konuda bilgi sahibi kimseler? Hiç bilmediğim bir konu. Uluslararası ilişkiler üstüne akademik bir eser. Rusça'dan tercüme edilip basılacak. Masrafları karşılamaya da hazırız. Bu şekilde çalışan bir yayımcı tanıyan, bilen? Tek tek arayıp soruşturmak mı gerekir? Satış rakamları dert değil; ama mesela ciddi ve büyük bir yayımcıdan çıkması bir kitabın bu konularla ilgili insanlara ulaşmasına etki eder mi? Yoksa yazana ve konuya mı bakarlar? Ufak çaplı bir tanıtımını yapmak istesek mesela bu kitabın, yayımcı bu konuda yardımcı olabilir mi? Faaliyet alanına giriyor mu bu işle iştigal edenlerin? Üniversite kütüphanelerine kitapları nasıl seçiyorlar? Hediye etsek mesela koyarlar mı üniversite kütüphanelerine?
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Parasını verdiğiniz taktirde her yayın evi zaten basar kitabınızı.
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bahsi geçen kitabın bulunduğu alana ilişkin kitapları çıkartan yayınevlerini araştırıp o yayınevleriyle bir şekilde iletişim kurmak gerekir heralde ilk adım olarak...
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Tanıtım konusu sizin yükleneceğiniz bir sorumluluk olur. Siz reklam ücretini ödersiniz onlar halleder. Ayrıca basılacak kitabın bir geleceği olursa (ki bu konuda akademik yayın demeniz baştan öldürüyor bu ihtimali)yayın evi zaten kendisi karşılar. Burda daha devreye dağıtım işleri filan da girecek. Maliyetli bir iş olur.
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Kitabi tercume ediceksen telif hakki vs. Arastirmak lazim
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ünilere hediye edersen koyarlar kütüphanelerine. bana ver.
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 çıktık bir kafa topuna, atacam golü o kesin de... top havada 8, 16 çiziyor. para babası, fikir sahibi bir adam için nüfuz sağlayacağız. en kısa özeti budur olayın. kitabı bizim eleman yazsa gene gam yemeyeceğim. kitabı yazan, "türkiye mi? çüküme kadar." dedi. hiç bilmediğim bir mecrada gene bir mucize yaratmam lazım. yaparım, benim işim bu. akademik huun'dan masallar dinlediniz... hiç bir şeye yok yapamam demeyin, asla.
Öne çıkan mesajlar