Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anneee çok korktum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şimdi pederin arabayı aldık. Giitk arkadaşların yanına. Sonra ortam oldu bu oldu içmeye başladık. Mecbur dönecem. Yavaş yavaş salına salına geldim evin yanına. Ama yinede çok korktum. Bi daha sarhoş araba kullanmıyacam..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sağ salim dönmüşsün güzel ama bi daa deneme derim:) işin hayati riski var o ayrı ama başına hiç bişi gelmese bile yakalanırsan 2 yıl hapis cezası veriyolar... bu yaşta hayatını göçertmeye yeterli :( dikkat :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
içme diycem olmıycak içmeden olmaz
en azından arabasız iç[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
ben almadım araba mezuniyete bu yüzden[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
bende garaja girerken garaj kapısına tosladım azıcık ucundan, kapı kapanmıyo artık :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular..

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
olsun az çizikten bişicikler olmaz[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
ekmek de yedim (direk garbıç)[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
  • Yeni Oluştur...