balon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bu bende bazen karın ağrısı ve halsizlik, isteksizlik yaratıyor. Benim de şikayetim var bu konuda. Nasıl bir halet-i ruhiyeye bürünüyorsam artık iflas ediyorum gerçekten mental anlamda, karın ağrısından başlayan bir rahatsızlık silsilesi akabinde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 adam stresimi kontrol edemiyorum normal durumuma dönmek istiyorum diye tavsiye istemiş 5 tane tantum alıp 30 saat kitap okudum tavsiyesi verilmiş. haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yani düşünme, nefel al geçer, birşey olmaz birşey olmaz tarzı öneriler sana salak geliyorsa; olmuyor ama ilaç da kullanmak istemiyorum diyorsan, ilaca alternatif birşeyler bulabilirsin kendi kendine. Mesela abim yaklaşık 15 senedir ADD hastası, amfetaminli ilaçlar beynini mikiyor diye afedersiniz sadece anti-depresan kafasında daha hafif bir ilaca geçip kafein dayıyor ilacın veremediklerine substitute olarak. Senin durumda ne olur bilemiyorum ama sen bulursun birşeyler eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sigaraya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar