balon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bu bende bazen karın ağrısı ve halsizlik, isteksizlik yaratıyor. Benim de şikayetim var bu konuda. Nasıl bir halet-i ruhiyeye bürünüyorsam artık iflas ediyorum gerçekten mental anlamda, karın ağrısından başlayan bir rahatsızlık silsilesi akabinde oluyor.
PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 adam stresimi kontrol edemiyorum normal durumuma dönmek istiyorum diye tavsiye istemiş 5 tane tantum alıp 30 saat kitap okudum tavsiyesi verilmiş. haha.
sesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yani düşünme, nefel al geçer, birşey olmaz birşey olmaz tarzı öneriler sana salak geliyorsa; olmuyor ama ilaç da kullanmak istemiyorum diyorsan, ilaca alternatif birşeyler bulabilirsin kendi kendine. Mesela abim yaklaşık 15 senedir ADD hastası, amfetaminli ilaçlar beynini mikiyor diye afedersiniz sadece anti-depresan kafasında daha hafif bir ilaca geçip kafein dayıyor ilacın veremediklerine substitute olarak. Senin durumda ne olur bilemiyorum ama sen bulursun birşeyler eminim.
Öne çıkan mesajlar