banlamayinyahu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya bu kuzen bütün accountlarımı banlatmış dolayısı ile benim ipdeki bütün ipler banlanmış, yeni açtıgım iplerlede giremiyorum ktunnelden girdim siteye bi yardım edin :/ paticik.coma mail attım bi bakın şu maillere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 open dns kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banlamayinyahu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 modemi resetlerim içeri gidip üşendim kalkmaya koltuktan nese o mühim degil de benim verlureyi açın ya adi kuzen küfür edip banlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kilitlenmesine 30 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar