Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 başlık biraz acaip oldu ama kısa tutmaya çalıştım. sorunun aslı şu, macbook uma bootcamp ile windows 7 yükledim, herşey tıkır tıkır, fakat ses kartı sorun çıkartıyor. bootcamp driverı çalışmıyor, realtek (ki bu mu asıl driver bilmiyorum) den son driverı indiriyorum fakat yine olmuyor. netten bi kaç driver denedim. olmadı. google a sordum bissürü insan aynı şeyi yaşamış, bir kaç çözüm denedim olmuyor. beyaz macbook, intel dual core işlemcili. hmm başka, hah. bir de kulaklık takılan yerden kırmızı bir ışık geliyor. sinir bozan şeylerden bi tanesi de şu, ne yaparsam yapayım windowsun otomatik driver yüklemesini durduramadım. donanımı kaldırıp scan ettikten sonra, kendiliğinden bi driver yüklüyor. fakat çalışmıyor. yardım lütfen kafayı yiyeceğim dünden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yemin ederim paticikte keramet var. daha önce zilyon kez yaptığım şeyi tekrar yaptım. oldu! bağardım resmen EVET! diye bari başından beri ne yaptığımı anlatayım da bi işe yarasın başlık. öncelikle macbookla beraber gelen bootcamp assistant ı çalıştırdım, harddiski bölme penceresi geldi, ordan pc ye ve mac e ne kadar alan ayıracağını ayarladım. harddiskteki dosyaları silmeden böldü mis gibi. sonra cd yi takıp windowsu yüklüyoruz. ben 7 yükledim. gerisi bildiğimiz windows yükleme süreci. daha sonra da mac osx cd mizi takıp bootcamp driver larını yüklüyoruz tek tık ile. zaten benim sorun da burdaydı, ses şeysi çalışmamıştı. ne yaptım oldu? şöyle. yüklü driverı device manager dan kaldırdım, restart attım. yine kafasına göre bişey yükledi windows. sonra cd nin içindeki realtek driverını yükledim. orda soruyor, sorunlu bu, nasıl yükleyeyim diyor. tavsiye edilen şekilde yükle dedim. restart attım oldu. dipnot: makina açılırken alt tuşuna basılı tutarsak mac osx mi windows mu açacağına karar veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 mac'lere win kuranları sevmiyoruz biz (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 valla ben de mac için düzgün destek sağlamayan üreticileri sevmiyorum :D uc logic lapazz tableti bi türlü çalıştıramadım mesela. bi de oyun vs. veya ufak tefek programlar. öyle yane, okuldan verdiler zaten makinayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar