SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ağlıycam olm sinirden, lan donanım yazılıma bakın anlayan birisi ofs boot edemiyorum abicim windows 7 yi, d de duruyor öyle mal gibi c de xp vardı d ye win7 kurdumdu, srun yoktu salak gibi gittim c yi temizlemek için biçimlendirdim orayı, boot şeysi de gitti tabi, xp kurdum c y tekrar ama boot gösteremiyorum, internette yok abi yok yok yok delircem lan ahahahaha sinirden güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 mallık, msn listendeyim ben. neyse ki film izliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 lan it, msn dahi kurulu değil şu an xp de, dur kurayım, yerim filmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Siz de XP dururken hemen yeni o çıkmış atla bu çıkmış atla pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya da kuramıyorum lan, net de bi acayip bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Fazla araştırmadım ama; suna bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar