NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Nasil bilgisayar bu arkadasim, hic acik pron penceresi falan yok??? Bizi mi kandirican aklin sira kuntiz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bansheee said: Dil konusuna dönersek başka dilin kültürü senin hayatına girmeye başladıkça bu tip şeyler çoğalıyor.Hintli bi çocukla konuşuyodum.Garip garip bişiiler yazıyodu bu senin dilin mi dedim yok dedi "yarı ingilizce yarı hintçe "hinglish" deniyor bizim orda bayaa yaygın" dedi.Bööle hintçe fiilleri ingilizce çekmiş falan çok şaşırmıştım karman çorman bişi Hindistanda envai cesit dil var, birinin bildigini digeri bilmiyor adamlar ondan ingilizce konusuyor birbirleriyle anlasmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 adam listemde böyle adam var çok fail biriyim diye topic açmış böylesini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar