SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Selam dayıboylar, aramaya inanıyorum aslında, belki vardır da, nette bakındım bulamadım burda aramaya vaktim de kalmadı pek, c de xp vardı, denemek için win7 kurdum d ye, beğendim falan, c de çöplük gibi olmuştu tabi, c ye biçimlendirme çektim fakat unuttum ki boot ayarı uçabilir, evet uçtu. Şimdi c ye tekrar xp kurdum oradan yazıyorum. İstediğim, boot işini halledicem, ve c yi tekrar formatlicam. Format sonrasinda sorunsuz bir sekilde de direk win7den giricem. Var mi bunun yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 win7 cdsiyle baslatip "Repair your computer"dan duzeltebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bunu c ye format attiktan sonra yapayim o zaman, problem cikarir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 C'yi 200mb boyutuna indir; grub'un iso'sunu indirip "c" dizinine kur; Boylece istedigin kadar dizine bolup, istedigin yere, istedigin isletim sistemini kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Repair yaptım ama sorun devam ediyor boot etmesi gereken yerde reboot and select proper boot device or instert boot media in selected bood device and press a key diyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ayrıca şiir gibi ingilizcesi varmış makinenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yok mu bunun bi cozumu ya d de win7 var ama boot edemiyorum boot.ini yi editlemeyi bilen yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 boot.ini de D yerine C yaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 boot.ini de oyle bi ayar yok. partition numarasi falan veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 disk 0 partition 1 yaparsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect boyle boot dosyasi buna win7 yi eklemeye calistim, fizban senin dedigini de yaptim ama, acilista boot seceneginde ayarladigim win7 yi secince siyah ekran geliyor ve duruyor oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)WINDOWS yerine partition(1) yap dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aynı dayı, zaten onu ben yanlışlıkla 2 yaptım sanırsam, 2 olduğunda boot listesi geliyor ya orada "windows (default)" yazıyordu ek olarak, açınca da yine siyah ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 boot.ini kaldırılmış vista'dan itibaren; bilmiyordum. şunu takip et bence sen. http://windows7forums.com/windows-7-support/2950-windows-7-boot-ini-file.html#post35248 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 forum said: 1. Install the free Easybcd on 7. ( D/L from the link at the BOTTOM of this page http://neosmart.net/dl.php?id=1 ) 2. Boot into 7 , go to Folder Options an make sure Hidden files are showing. Copy and paste bootmgr and the pale yellow folder from the XP partition to the 7 partition. ( you will get a message bcd is ion use and can't be copied - skip it and copy the rest). 3. In Easybcd , Open the Power Console ( same as cmd prompt ) and type : ( press enter after each command ) bcdedit /set {bootmgr} device boot bcdedit /export ?:BootBCD bootsect.exe /nt60 all /force mbrfix.exe /drive 1 fixmbr /vista /yes Replace ?: with the 7 drive letter as seen when in 7 , e.g. D: Replace the 1 in drive 1 with whatever number is shown in Disk Manager for the Disk 7 is on. 4. In Disk management, mark 7 partition Active. 5. Make sure it is the first Active partition in the boot order. tek google sorgusu edik : e verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 de, 7 yi boot edemiyorum ki zaten programı 7 de yükleyim kalkıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 easybcd ile yapsan da oluyor xp de, google öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oha oldu ofs ter boşaldı lan yanlız o consolda yazdığımilk iki komut hata verdi asfgsf yine de oldu lan asdgshf başlangıç yüklemesi win7 değil vista görünümünde oldu ama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aratırsan onu da bulursun da, bulamazsan da boşver. sürprizli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar