parvus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 4 tane var aldatmama sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 valla türkiyede, tek eşlilik bayıyor diye yapıyordum. buraya(thailand) geldim, burada karılar aldatıyor o yüzden backup bazında 2-3 sevgili bulundurup aldatanı kickleyerek devam ediyorum (bişey söyleyebilirim bu çok eşlilik konusunda çok yanlız hissediyorum!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 parvus said: oha300 said: oha ya bu benim hiç aklıma gelmemişti. 14 ay boyu devam etmiş arkadaş. hadi bi kaç haftalık, günlük, bi iki gecelik ya da neyse de. 14 ay oha. haklısın 14 ay boyunca devam etmeme etken ikisinde ayrı şehirde olmasıydı ben ünv . öğrencisiydim ikiside birbirini tamamlıyordu ikisindende vazgeçemedim ne yapıyım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BaaL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sevdiğim için aldatmıyorum. çok fırsat oldu hatta bir tanesini birebir yazıyım çok komik olduğundan "ekim pişman olmayacağını düşünüyorsan beni becermeni istiyorum" demişti yapmadım tabi ki. aldatmak çok büyük şerefsizlik gibi geliyor bana. bana yapılsa katil olurum kesinlikle o yüzden yapmak da istemem. ahlak , ilişkiler falan çok değişkenlik gösterebilen kavramlar her insana göre (günümüzde) ama şahsi fikirim şudur hep : aldatan=kaşar (kız/erkek) yattığı insanın sayısını bilmeyen=motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sevdiğim için aldatmıyorum. çok fırsat oldu hatta bir tanesini birebir yazıyım çok komik olduğundan "ekim pişman olmayacağını düşünüyorsan beni becermeni istiyorum" demişti yapmadım tabi ki. aldatmak çok büyük şerefsizlik gibi geliyor bana. bana yapılsa katil olurum kesinlikle o yüzden yapmak da istemem. ahlak , ilişkiler falan çok değişkenlik gösterebilen kavramlar her insana göre (günümüzde) ama şahsi fikirim şudur hep : aldatan=kaşar (kız/erkek) yattığı insanın sayısını bilmeyen=motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar